25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Lesz Uncharted: The Nathan Drake Collection demo

A Sony tervei szerint az első három rész felújított kiadásának kipróbálható változata még a nyáron megérkezik.

Írta: GeryG

Jó lenne egy kicsit feleleveníteni Nathan Drake első három kalandját, mielőtt jövőre belefognál a negyedikbe? De félsz, hogy mai szemmel az első játékok talán már csalódást fognak okozni? Nos, akkor neked való az Uncharted: The Nathan Drake Collection, amely az első három rész felújított kiadását rejti PlayStation 4-re. Ennek létéről nyár eleje óta tudunk, ám mára az is kiderült, hogy még a premier előtt kapunk belőle egy demót is. Ezt a Sony erősítette meg, ám azt egyelőre nem kötötték az orrunkra, hogy ebben pontosan mennyit próbálhatunk ki a játékokból. Így azt sem tudni, hogy mindhárom epizódból kapunk-e ízelítőt, vagy csak az egyikből.
A fejlesztők egyébként nem csak grafikailag csinosítják ki a trilógiát, hanem lehetőségeikhez mérten a játékmenetet is gatyába rázzák picit. Ez főleg a legelső epizódot érinti, ahol bizonyos elemeket a későbbi részekhez igazítanak. És, hogy a látvány mennyit fog szépülni? Erről az alábbi képek tanúskodjanak!
Az Uncharted: The Nathan Drake Collection október 9-én fog megjelenni kizárólag PlayStation 4-re.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Uncharted: The Nathan Drake Collection
  • Uncharted: The Nathan Drake Collection
  • Uncharted: The Nathan Drake Collection
  • Uncharted: The Nathan Drake Collection
  • Uncharted: The Nathan Drake Collection
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!