Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mad Max

Mit rejt a Mad Max Post-Apocalypse Edition?

Hát nem egy Mad Max figurát, az biztos.

2015.07.18. 15:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Manapság bevált szokásnak tekinthető, hogy egy-egy AAA kategóriás videojáték gyűjtői kiadásában a lemez, a művészi album, esetleg a fémtok és a zenéket tartalmazó CD mellett egy, a főhőst vagy más szereplőt ábrázoló figurát is találunk. A jelek szerint ezt a hagyományt nem kívánja követni az Avalanche Studios (vagy legalábbis nem mindegyik játéka esetében), ugyanis a Mad Max Post-Apocalypse Edition olyasmit rejt magában, aminek jó eséllyel a legtöbb rajongó sokkal jobban fog örülni.
A játék mellett annak előrendelői DLC-je, a Ripper is ott lapul majd, valamint nem marad el a szokásos exkluzív fémtok sem. Melléjük csomagolnak még egy egész pofás fekete rendszámtáblát is, de nem is ezek az igazán érdekesek. Hanem a figura helyén található Mad Max: Fury Road (itthon Mad Max: A harag útja) Blu-ray lemez. A film nemrég hatalmas sikert aratott a mozikban, így a széria rajongói bizonyára jobban örülnek egy kópiának a polcon, mint egy mutatós, ám annál haszontalanabb műanyag szobrocskának.
Sajnos van egy kis sötét felhő is a gyűjtői kiadás felett, mégpedig az, hogy egyelőre kizárólag Ausztráliában erősítették meg a megjelenését. Sem az USA-ban, sem pedig Európában nincs hír a forgalmazásáról, pedig biztosak lehetünk benne, hogy itt is rengetegen kapkodnának utána. Persze az sem mindegy, hogy mennyit kellene érte fizetni…
A Mad Max szeptember 4-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Mad Max
A legutóbbi Mad Max cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.