Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancestors: The Humankind Odyssey részletek

A bejelentés óta először mesélt új projektjéről Patrice Désilets.

2015.07.21. 19:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Patrice Désilets neve leginkább az Assassin’s Creed és a Prince of Persia: The Sands of Time játékok rajongóinak lehet ismerős, ám a kanadai fejlesztő egy ideje már teljes egészében első önálló projektjére koncentrál. Az Ancestors: The Humankind Odyssey-t még áprilisban jelentették be, ám az óta alig lehetett hallani róla. Ezt a csendet törte meg a napokban Désilets, aki új részleteket árult el az emberiség történetének legnagyobb pillanatait elmesélő kalandjáték-sorozatról.
Az epizódokra bontott játékot nehéz lenne egyetlen műfajba besorolni, hiszen szinte minden létező műfajból merítenek ötleteket a készítők. Az egyes epizódok mindig az emberiség evolúciójának egy-egy fontos mérföldköve köré fog épülni, így minden valamikor az őskorban fog kezdődni, talán épp a két lábra állással. Désilets elmondása szerint minden döntésünk, amit a játékban hozunk, következményekkel jár majd, akár sok-sok generációval később is. Komoly hatása lesz például törzsünk fejlődésére, hogy milyen új képességeket és találmányokat szerzünk meg (erre a Civilization fejlődési fáját hozta fel példának): egészen máshogy alakulnak majd a dolgok, ha a vadászatra gyúrunk rá és máshogy, ha a növénytermesztésre és gyűjtögetésre. A hosszú távú célok itt tényleg hosszú távúak lesznek. Erre Désilets egy nagyon erős példát hozott fel: egyszer lehetünk majd Anglia uralkodója is, ám ez nagyon-nagyon hosszú folyamat eredménye, amely egészen az ősemberekig vezethető vissza – a vérvonal alakulásának ugyanis kiemelt szerepe lesz. Éppen ezért minden epizód egymásra épül, mindegyik valahogy előkészíti majd a következőt.
Az Ancestors: The Humankind Odyssey egy nagyon ambiciózus projekt, amelybe remélhetőleg nem törik bele a foga Patrice Désilets csapatának. Már csak a várható mérete és tartalma miatt is jó esély mutatkozik rá, hogy még sokat kell várnunk rá. ■

Ancestors: The Humankind Odyssey
A legutóbbi Ancestors: The Humankind Odyssey cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.