Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ancestors: The Humankind Odyssey részletek

A bejelentés óta először mesélt új projektjéről Patrice Désilets.

2015.07.21. 19:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Patrice Désilets neve leginkább az Assassin’s Creed és a Prince of Persia: The Sands of Time játékok rajongóinak lehet ismerős, ám a kanadai fejlesztő egy ideje már teljes egészében első önálló projektjére koncentrál. Az Ancestors: The Humankind Odyssey-t még áprilisban jelentették be, ám az óta alig lehetett hallani róla. Ezt a csendet törte meg a napokban Désilets, aki új részleteket árult el az emberiség történetének legnagyobb pillanatait elmesélő kalandjáték-sorozatról.
Az epizódokra bontott játékot nehéz lenne egyetlen műfajba besorolni, hiszen szinte minden létező műfajból merítenek ötleteket a készítők. Az egyes epizódok mindig az emberiség evolúciójának egy-egy fontos mérföldköve köré fog épülni, így minden valamikor az őskorban fog kezdődni, talán épp a két lábra állással. Désilets elmondása szerint minden döntésünk, amit a játékban hozunk, következményekkel jár majd, akár sok-sok generációval később is. Komoly hatása lesz például törzsünk fejlődésére, hogy milyen új képességeket és találmányokat szerzünk meg (erre a Civilization fejlődési fáját hozta fel példának): egészen máshogy alakulnak majd a dolgok, ha a vadászatra gyúrunk rá és máshogy, ha a növénytermesztésre és gyűjtögetésre. A hosszú távú célok itt tényleg hosszú távúak lesznek. Erre Désilets egy nagyon erős példát hozott fel: egyszer lehetünk majd Anglia uralkodója is, ám ez nagyon-nagyon hosszú folyamat eredménye, amely egészen az ősemberekig vezethető vissza – a vérvonal alakulásának ugyanis kiemelt szerepe lesz. Éppen ezért minden epizód egymásra épül, mindegyik valahogy előkészíti majd a következőt.
Az Ancestors: The Humankind Odyssey egy nagyon ambiciózus projekt, amelybe remélhetőleg nem törik bele a foga Patrice Désilets csapatának. Már csak a várható mérete és tartalma miatt is jó esély mutatkozik rá, hogy még sokat kell várnunk rá. ■

Ancestors: The Humankind Odyssey
A legutóbbi Ancestors: The Humankind Odyssey cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.