Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DOOM (2016)

Doom képek a QuakeConról

Régi ismerősök is felbukkannak a képeken.

2015.07.24. 16:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei E3 egyik nagy durranása volt az új Doom, amelyre kis túlzással évtizedek óta várunk. A szinte mindenki által jól ismert széria első része még 1993-ban, vagyis bő húsz éve jelent meg, majd egy évvel később rögtön meg is kapta folytatását. Ez után tíz éves szünet következett, hogy 2004-ben megjelenjen a Doom 3, amely legalább annyi rajongót szerzett, ahány fanyalgót. Összességében nem volt rossz játék, de az eredeti Doom hangulat hiányzott belőle és voltak borzasztó megoldásai is. Nem sokkal ennek premierje után már szárnyra is kaptak a hírek, hogy tovább folytatódik a sorozat és készül a Doom 4, ám ismét eltelt tíz év, mégsem jelent meg semmi (leszámítva egy kiegészítőt és egy felújított kiadást). Aztán tavaly megmozdult az állóvíz a projekt körül, először csak zárt ajtók mögött mutogatták az új játékot, majd az idei E3-on végre mindenki megnézhette, miben mesterkedik a jogokat idő közben bezsákoló Bethesda (és persze a fejlesztő id Software). Videót és képeket is kaptunk, amelyek alapján sokan kezdték dörzsölni a tenyerüket, hogy talán mégis lesz valami az egészből, nem is akármi.
A napokban zajlik a QuakeCon 2015, ahol természetesen a Doom is kiemelt szerepet kap. Ugyan egyelőre új trailer nem érkezett belőle, de néhány friss, ropogós kép igen, már be is gyűjtöttük őket a galériába. Ezeken a már korábban is látott két helyszín, a pokol és egy űrállomás látható, valamint ismét láthatjuk a cacodemonöket akció közben.
A Doom a tervek szerint 2016 tavaszán fog megjelenni PC-re PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Doom képek a QuakeConról
Doom képek a QuakeConrólDoom képek a QuakeConrólDoom képek a QuakeConrólDoom képek a QuakeConrólDoom képek a QuakeConrólDoom képek a QuakeConról
DOOM (2016)
A legutóbbi DOOM (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Aranylemezre került a Watch Dogs 2

Immár csak a hackerek hiúsíthatják meg a novemberi premiert.

Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans a Kickstarteren

Oldalnézetes pixel art játék készül a páros legnagyobb filmjei alapján.

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.