Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed (2015) Need for Speed (2015)

Megdöbbentő részletesség az új Need for Speedben

Felbukkant egy kép, amelyen igen nehézkes eldönteni, melyik fele származik a játékból és melyik a valóságból.

2015.07.24. 16:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Érdekes kép jelent meg a minap a világhálón. A négy részre osztott képen ugyanaz az autó látható egyszer nappal, egyszer pedig éjszaka. Az egyik oldalon a valóságban lefotózott sportkocsi szerepel, a másik oldalon pedig az új Need for Speedből származó felvétel ugyanarról az autóról. A gond ott kezdődik, hogy piszok nehéz eldönteni, melyik oldal melyik. Ez pedig a Ghost Games stúdiójában készülő játék grafikus motorját (és persze az azt használó grafikusokat) dicséri. Persze a képek nem közvetlenül a játékból származnak, mindössze annak motorját használták fel az elkészítésükhöz, ám ezt olyan részletességgel, hogy tényleg percekig lehet bámulni a monitort, mire az ember el tudja dönteni, melyik a mesterségesen generált látnivaló.
A Need for Speed már eddig látott képei is elképesztő grafikáról árulkodnak, amit az E3-on villantott előzetes és főleg a játékmenet-bemutató is alátámasztott, ám érdekes, hogy a fejlesztők eddig ténylegesen a játékmenetből kiollózott képeket nem prezentáltak. Sebaj, nem is olyan fontos, inkább az a fő, hogy a végeredmény is így nézzen ki. Akkor jó eséllyel idén végre tényleg egy megújuló (na nem témájában, hiszen újra visszatérnek az éjszakai illegális versenyekhez) Need for Speedhez lesz szerencsénk az elmúlt évek gyengécske próbálkozásai után. De messze van még november 6. …! ■

Need for Speed (2015)
A legutóbbi Need for Speed (2015) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.