Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megnyitotta kapuit a Fool’s Theory stúdió

Az egykori The Witcher 3: Wild Hunt fejlesztők már első saját játékukon dolgoznak.

2015.07.25. 10:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nemrégiben néhány fejlesztő kivált a CD Projekt RED csapatából és megalapította saját stúdióját, amelyet Fool’s Theory névre kereszteltek. A stúdió ezt követően már hozzá is látott, hogy előkészítse a terepet első saját játékának. Ehhez egy másik indie stúdióval, a szintén lengyel IMGN.PRO-val szövetkeztek, akik legutóbb a Kholat című horrorjátékkal jelentkeztek. A két csapat egy olyan AAA kategóriás játékon fog közösen dolgozni, amelyben elmondásuk szerint több manapság bevált sémát szeretnének eltörölni és megmutatni, hogy másként is lehet.
„A fejlődés a kulcs akár az üzleti tevékenységünket, akár az új projektjeinket nézzük. A Fool’s Theory csapatával való együttműködés a szakma legjobbjait hozta el hozzánk. A Kholat fejlesztése óta az a célunk, hogy ambiciózus, magas színvonalú játékokat készítsünk. Ez nem változott. Legfeljebb az, hogy most még tovább akarunk menni. Ezzel a hihetetlenül tehetséges csapattal igazán szenzációs játékot készíthetünk el. Az új projektünk teljesen különbözni fog a Kholattól, sokkal nagyobb és erőteljesebb lesz.” - nyilatkozta Łukasz Kubiak, az IMGN.PRO alapítója, akihez csatlakozott az újonnan alapított stúdió vezetője, Jakub Rokosz is – „Új játékunk az izometrikus nézetű játékok egy merész kombinációja lesz. Egyelőre nem árulhatok el sokkal többet, de azt igen, hogy az Unreal Engine 4-gyel dolgozunk. Ez egy magától értetődő döntés volt tekintve, hogy a csapat mennyi tapasztalattal rendelkezik ezzel az eszközzel kapcsolatban. Biztosíthatok mindenkit, hogy a játék meg fog törni néhány manapság bevált sémát, bővebb részletekkel is szolgálunk hamarosan.”
Ez a hamarosan egy szűk hónapot jelent, legalábbis ha hinni lehet az IMGN.PRO oldalán található visszaszámlálónak. Ezen jelenleg 23 nap van még hátra, vagyis a nagy bejelentésre, leleplezésre valamikor augusztus vége felé számíthatunk. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.