Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Valami készül a Dying Light háza táján

A legújabb trailerben az elmúlt félév kiegészítőit mutatják be, de az igazán érdekes rész a video végére maradt…

2015.07.25. 11:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Januárban jelent meg a Techland zombis játéka, a Dying Light, amely bár nem váltotta be maradéktalanul az előzetes várakozásokat, összességében remek szórakozást nyújtott. A premier óta eltelt fél év, a fejlesztők azonban ez idő alatt sem pihentek. Folyamatosan érkeztek a fizetős és ingyenes kiegészítések, DLC-k, amelyek fokozatosan bővítették az egyébként sem ötperces játékot. Már a nyakunkon az idei gamescom, ahol a srácok valami nagyot fognak bemutatni – na, de mégis micsodát? Ezt persze nem árulták el, de úgy beszélnek róla, mint a játékot megreformáló dologról.
„Nagyon izgulunk, hogy végre bemutathatjuk a projektet, amelyen a játék premierje óta nagy titokban dolgoztunk. Ez a Dying Light egy egészen más megvilágításban, de úgy, hogy minden megmarad benne, amit a rajongók imádnak.” – fogalmazott Tymon Smektala, a játék producere.
A minap érkezett egy új trailer, amelyben az elmúlt 180 nap során megjelent új tartalmakat veszik sorra: The Bozak Horde, Cuisin & Cargo, Ultimate Survivor Bundle, na és persze a fejlesztői eszközök, amelyekkel a rajongók is beszállhatnak az új tartalmak készítésébe. Az igazán érdekes rész azonban a videó végére maradt. Az utolsó jelenetben ugyanis hősünk a várostól egy picit távolabb, egy egész hangulatos zöld völgyben bukkan fel, ahol hanyagul odasétál egy homokfutóhoz. Nem, nem egy szobanövényről van szó. Hanem egy autóról… Mi? Autó a Dying Lightban? Na majd a gamescomon kiderül! ■

Dying Light
A legutóbbi Dying Light cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.