Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a The Dwarves

Új fantasy taktikai-stratégiai játék készül a KING Art Games stúdiójában.

2015.07.27. 10:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A német KING Art Games csapata a legtöbbeknek a The Book of Unwritten Tales kalandjátékokról lehet ismerős. A stúdió a napokban leleplezte legújabb projektjét, amely egy fantasy taktikai-stratégiai játék lesz. A The Dwarves történetét az azonos című Markus Heitz regény ihlette, és nem meglepő módon a törpök háborúskodástól nem mentes életébe csöppenhetünk bele: Tungdil, az emberek közt nevelkedett törp kalandjait élhetjük majd át.
A fejlesztők ígérete szerint a harcrendszer sok új megoldásra támaszkodik, ezek közé tartozik a fizika is. Ha ugyanis egy orkot (mert hát mi mással is állnánk háborúban) nekilökünk egy másiknak, az képes feldönteni azt, de akár így le is lökhetjük őket a tornyokból, hidakról. Csatából pedig lesz rengeteg és általában mindig az orkok lesznek (több százszoros) túlerőben. Így ez az érdekes „minél nagyobb, annál nagyobbat esik” szisztéma még akár működhet is. Tungdil kalandja során tizenkét társsal ismerkedik meg, de közülük csak néggyel vonulhatunk harcba. Bővebben a hivatalos oldalon olvashattok a játékról, amely egyébként kint lesz a gamescomon is, így ott bizonyára további részletek is napvilágot látnak majd. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, megjelenésére 2016-ban kerülhet sor. A gamescom után egy Kickstarter kampányt is szeretnének elindítani. ■

előző
következő
Készül a The Dwarves
Készül a The DwarvesKészül a The DwarvesKészül a The DwarvesKészül a The Dwarves
The Dwarves
A legutóbbi The Dwarves cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.