Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hulk Hogan nem lesz benne a WWE 2K16-ban

Helyette olyan karakter bőrébe bújhatunk, akire nem is gondolnánk.

2015.07.27. 15:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Természetesen idén sem maradnak videojáték nélkül a pankráció-rajongók. A 2K Sports tovább folytatja sorozatát, a WWE 2K16 pedig olyan lesz, mint elődei: a téma rajongóinak jó szórakozás, mindenki másnak meg ott a… hát, nem vagyok könnyű helyzetben, mert nem sok hasonló játék akad manapság a videojáték-üzletek polcain.
Mindenesetre érdekes hírek láttak napvilágot az októberre várt játékkal kapcsolatban. A fejlesztők a sorozat történetének legnagyobb karakterkínálatát hozzák össze, ám még ebben sem lesz benne mindenki. A napokban ugyanis kiderült, hogy a sportág egyik ikonikus alakja, Hulk Hogan ezúttal teljesen kimarad, sőt visszamenőleg is minden hozzá kötődő anyagot visszavontak a fejlesztők. Ennek oka, hogy a WWE szervezete felbontotta Hogan szerződését, miután rasszista kijelentést tett egy, a lányát érintő „kiszivárgott” szexvideo miatt (emiatt egyébként is pereskedés folyik). Ettől kezdve tehát sem a jövőben megjelenő WWE játékokban nem fog szerepelni, sem a korábbi részhez készült DLC-t nem lehet már megvásárolni. Utóbbiból még akadhat komoly gondja a kiadónak, mivel a korlátozás azokat is érinti, akik korábban már megvették a DLC-t, de még nem töltötték le (vagy törölték valamiért), mivel ők sem tudják többet letölteni – cserébe egyelőre nincs hír a pénzvisszafizetésekről.
Hiányozni fog Hulk Hogan? Lehet, de a fejlesztők nem is akárkivel fogják pótolni idén. Kiderült ugyanis, hogy aki előrendeli a játékot, az ringbe szállhat majd Arnold Schwarzeneggerként, pontosabban a terminátorként. A 2K Sports két változatban is elkészíti a T-800-ast: az 1984-es első mozi és az 1991-es második rész alapján is. Egyelőre képek nincsenek svarciról, de az alábbi video, amelyben a második rész kocsmai jelenetét készítették el újra pankrátorokkal, zseniális.
A WWE 2K16. október 30-án fog megjelenni PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, valamint Xbox 360-ra és Xbox One-ra. ■

WWE 2K16
A legutóbbi WWE 2K16 cikkek, hírek

hozzászólások (4)

Morello
Morello 2015.07.27. 17:11
Ezt a beteges, aberrált baromságot!! "A múltat végképp eltörölni..." Hol is hallottuk ezt a szöveget?
Oké, lehet hogy Hogan-nek volt néhány nem túl szép kirohanása. Egyrészt ettől még a haja szála se görbült meg senkinek, pláne nem ölt meg senkit, másrészt mások lehet hogy sokkal durvább dolgokat is elkövettek (nem csak mondtak). És akkor erre most az a válasz, hogy teljesen annihiláljuk, semmisítsük meg az embert, a teljes életművét és kb. mindent hogy valaha is létezett???
Azért ennek a pofának volt egy (nem is akármilyen) karriere, a sportban, filmekben, játékokban, ráadásul egy olyan karakter aki 100 közül is felismerhető. Abban az időben talán ő volt "A" pankrációnak, mint olyannak az arca.

Szóval egyes tömeggyilkosok lehetnek sztárok, "brand-ek", (Charles Manson, Che Guevara, stb.), de őt meg szinte épp csak fizikailag meg nem semmisítették, mert valami csúnyát gondolt a "Jóskapistáról"?

Aberrált, beteg orwelli világ, köpni való ez az okádék píszí mánia. Meg azok is, akik ezt nyomják le a torkán mindenkinek, nekünk magunknak is.
Akkor most mi lesz, majd értem is jön esetleg az ÁVÓ vagy akárki, mert csúnyát GONDOLOK Obamáról / Putyinról / Kim Dzsongun-ről / Baghdadi-ról / Merkelről, vagy akárkiről (tetszőleges aláhúzandó)

Hánynom kell....
Skorpio90
Skorpio90 2015.07.27. 17:21
Bezzeg meg a többi pankrátor élő adásban veri a négereket, és még tapsolnak is nekik!
madwasp777
madwasp777 2015.07.27. 22:55
Ez hihetetlen. A gondolatrendőrség....aki Orwellt emlegette az nem tévedett....ide jutott a világ.Ez valóban hányadék. Egy legendát így tönkre tenni.
Ghoost
Ghoost 2015.07.28. 10:21
Hogan kb a pankráció Michael Jordanje, mi értelme van nélküle bármi ilyen játékot is készíteni? Egyébként maga a játék nem érdekel, rendkívül béna próbálkozások készülnek ebben a témában, pedig bőven lenne benne lehetőség.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.