Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hivatalos Mafia III leleplezés a gamescomon

Évek óta várjuk a bejelentést, a kiadó lassan elő is készítette neki a terepet, most már csak túl kell esni rajta.

2015.07.28. 16:59 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mafia: The City of Lost Heaven 2001-ben egyike volt az év legjobb játékainak, sokan a fél évvel később megjelent Grand Theft Auto III (ez volt ugye az első 3D-s, hátsó nézetes GTA) legnagyobb konkurensének tartották. A cseh Illusion Softworks zseniális történetet mesélt el kiváló körítés mellett, bár a látványvilág és a játékmenet is egyedinek számított akkoriban, mégis a nagybetűs hangulat vitte el a játékot a hátán.
A folytatásra nagyon sokat kellett várni, hiszen a Mafia II-ről először csak 2007 körül hallhattunk pletyka szinten, majd a hivatalos bejelentést három éves fejlesztés követte, a játék így csak 2010-ben érkezett meg. Bár összességében remekül sikerült, esélye sem volt megismételni az első rész nagy sikerét, legtöbbet az igencsak nyúlfarknyi méretű sztorit rótták fel a készítőknek.
A Mafia III-ról 2012-ben kezdtek el szivárogni az első pletykák, de ezek egészen máig csak pletykák maradtak. Néhány héttel ezelőtt pezsdült fel újra az élet a nyílt titokként kezelt projekt körül, mikor a 2K Games elkezdte a hozzá köthető domainek beregisztrálását. Nos, a nagy leleplezés már tényleg a nyakunkon van, ugyanis a kiadó mára hivatalosan is elismerte, hogy a játék kint lesz az idei gamescomon. A hírek szerint a részletes bemutató kizárólag a sajtó résztvevői számára lesz megtekinthető (azért bizonyára bőven kapunk majd információt az ott elhangzottakról mi is), az első hivatalos előzetest augusztus 5-én a világhálóra is feltöltik, így majd mi is közzétesszük itt. Addig már csak egy hét van hátra, lehet vágni a centit és reménykedni, hogy a színvonal legalább az első két részét meg fogja ütni… De hát… miért is ne ütné meg, ugye? ■

Mafia III
A legutóbbi Mafia III cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.