Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Középszerű játék lett a Breach & Clear: Deadline

Bő egy hete elérhető a játék végleges kiadása a Steamen, de a játékosok nincsenek elragadtatva tőle.

2015.07.28. 17:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Január óta volt elérhető a Mighty Rabbit Studios játéka, a Breach & Clear: Deadline korai változata a Steamen. Ezt bő egy héttel ezelőtt, július 21-én váltotta fel a véglegesnek szánt kiadás. A játékosok már a tesztidőszak alatt sem értékelték túl magasra a játékot, de a jelek szerint a fejlesztők nem tudták lereagálni a kritikákat. A teljes verzió jelenleg 66%-os tetszési indexszel „büszkélkedhet”, amely nem túl biztató. A fejlesztők persze a premier után sem fordulnak el tőle, néhány nappal a megjelenés után már meg is érkezett az első javítócsomag, amely néhány fontosabb hibát orvosol.
A játék egy járvány kitörése után játszódik, amitől az emberek zombiszerű lényekké váltak. A játékos egy négyfős alakulat történetét ismerheti meg, akiket beküldenek a város szívébe, hogy információt gyűjtsenek a járványról és megkeressék annak lehetséges forrását. A játékmenet kifejezetten a taktikázásra épül, a csapatot pedig barátainkkal közösen is irányíthatjuk (bár erről a játékosoknak elég rossz a véleménye). A Breach & Clear: Deadline augusztus 3-ig 33%-os kedvezménnyel vásárolható meg, ám a jelenleg még létező hibák miatt még így is csak a stílus rajongóinak lehet ajánlani a megvételt. ■

Breach & Clear: Deadline
A legutóbbi Breach & Clear: Deadline cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.