Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Splatoon Splatoon

Augusztusban frissül a Splatoon

Új fegyverek, megnövelt szinthatár, új felszerelések és új játékmódok érkeznek a játékhoz.

2015.07.28. 17:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Remek kis játék jelent Splatoon címmel Wii U-ra május végén. A kifejezetten többjátékos módra írt játékban a színek játsszák a főszerepet, ugyanis hatalmas ágyúinkkal tintapacákat lövöldözhetünk, célunk pedig az egész pályát a saját színünkkel beborítani – miközben megakadályozzuk ellenfeleinket ugyanezen törekvéseikben.
A Nintendo hamarosan elérhetővé teszi a játék első nagy frissítését, amely sok újdonsággal tömi majd tele. A két új játékmód, a Squad Battle és a Private Battle kifejezetten barátainkkal való közös mókára koncentrálnak: előbbiben csapatba állhatunk velük és publikus meccseken megküzdhetünk más baráti társaságokkal, míg utóbbiban megtehetjük mindezt privát ütközetek formájában is (utóbbiban az sem feltétel, hogy a két csapat egyenlő létszámú legyen, az 1-4 felállás egész érdekesnek tűnik). Emelkedik a szinthatár is, amely így 20 helyett már 50-es szintig engedi fejlődni karakterünket. Két új fegyver is érkezik: a Slosher egy vödörszerű eszköz, amellyel nagy hatótávolságának köszönhetően könnyen befesthetjük az előttünk álló területeket, míg a másik a golyószóró Splatling, amely természetesen sebességében nyújt kiemelkedőt. A fentiek mellett 40 új cucc is érkezik, amelyekkel karaktereinket tehetjük még egyedibbé.
A Nintendo az új frissítést augusztus 6-án teszi elérhetővé, de a rajongók a következő hónapokban is számíthatnak hasonló bővítésekre. ■

Splatoon
A legutóbbi Splatoon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.