Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Harmadszor cserél fejlesztőt a Rollercoaster Tycoon World

Elkészül-e valaha az egykor oly népszerű menedzserjáték új része?

2015.07.29. 15:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még tavaly tavasszal jelentette be az egykor szebb napokat látott Atari, hogy készül a Rollercoaster Tycoon World. A vidámpark-menedzser játék első része még 1999-ben jelent meg, hogy 2002-ben és 2004-ben két további epizód kövesse. A sorozat kimondottan népszerű volt, az egyes részekhez több kiegészítő is készült, ám a harmadik felvonás után valahogy nem akart megérkezni a negyedik. Pontosabban az a játék, amit hivatalosan a negyedik részként dobott piacra az Atari, egy szóra sem érdemes telefonos borzalom volt.
Aztán tavaly megérkezett a bejelentés, hogy igenis PC-re is készül a folytatás, amely a sorozat történetében először többjátékos móddal is kényeztetni fogja a játékosokat. A bejelentés idején még a Pipeworks Software gárdája ugrott neki a feladatnak, ám bő fél évvel ezelőtt a kiadó elvette tőlük a projektet, hogy az Area 52 stúdiónak adja át. Nos, a jelek szerint itt sem élt meg néhány hónapnál többet, ugyanis a legfrissebb hírek szerint immáron egy harmadik csapat, az Nvizzio Creations szorgoskodik, hogy végre valamit a rajongók is kapjanak az ígéretek helyett.
Hogy hol tart a fejlesztést, azt csak a fejlesztők tudják, mindenesetre a gamescomra már beharangozták a játékmenet-bemutatót, így valamit addigra illik összekalapálnia a srácoknak. Az újabb fejlesztőcsere fényében az eredetileg idénre tervezett premier egyre kevésbé tűnik reálisnak, de talán a készítők Kölnben majd rám cáfolnak. ■

Rollercoaster Tycoon World
A legutóbbi Rollercoaster Tycoon World cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.