Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Három Ubisoft klasszikus a GoG kínálatában

A '90-es évek Ubisoft kínálatából merítettek egyet a lengyelek - tripla digitális premier!

2015.07.30. 09:45 | szerző: Sityi | kategória: Játék

A Ubisoft szétnézett a padláson, és talált három kiváló játékot, amely eddig még nem volt digitálisan elérhető, szólt tehát a régi klasszikusokra specializálódott Good Old Games csapatának, hogy dolog van! Ők kipofozták egy kicsit őket, hogy a mai rendszereken is fusson, és mostantól elérhetővé tették a következő címeket:
Az Anno szériát talán felesleges bemutatnom, hiszen a mai napig tart az a sorozat, amit az Anno 1602 A.D. indított útjára 1998-ban. Nem véletlenül sikeres mind a mai napig, ugyanis egy kiválóan sikerült valós idejű stratégiai játékról beszélünk.
Az Albion jelen esetben nem Nagy-Britannia szigetét jelenti, hanem egy sci-fi fantasy RPG-t 20 évvel ezelőttről. 2227-ben járunk, és hősünk, Tom Driscoll hajótörést szenved Albion bolygóján, és természetesen a játékosra vár mind a bolygó felfedezése, enyhe Avatár-beütéssel.
Végül pedig az 1996-os Archimedian Dynasty az akkortájt divatos űrhajó-szimulátorokkal (Wing Commander, X-Wing sorozatok) konkurálva némi csavart vitt a dologba: a világűr helyett ugyanis az óceánok mélyén, fürge vadász-tengeralattjárókkal vívhattunk látványos csatákat. Természetesen a víz nem az űr, így ennek megfelelően viselkednek hajóink is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.