Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hivatalos – jön a Zombi

A 2012-es Wii U nyitócím feldolgozása épp csak Wii U-ra nem fog megjelenni.

2015.07.31. 11:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft júniusban már megszellőztette, hogy szeretnék leporolni a 2012-ben kizárólag Wii U-ra megjelent ZombiU-t. A játék nem sikerült rosszul, de nem lett kimondottan sikeres sem, ennek ellenére a francia kiadó lát még elég fantáziát benne (és a zombikban), hogy PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészítse a játék átdolgozott kiadását. Ez mára hivatalossá is vált, jön a Zombi.
Bár túl sok részletet nem árultak el, az alábbi trailerből képet kaphatunk pár dologról. A történet tehát London elesése után játszódik, mi pedig egy leszünk a maréknyi túlélő közül, akik próbálnak épségben kijutni a városból. A játékmenet a szokásos elemekre épül, vagyis többnyire a kezünk ügyébe kerülő tárgyakkal védhetjük meg magunkat, várhatóan lőfegyverből nem sokat fogunk találni – zombiból annál többet. Azok ugyanis mindenfelé grasszálnak majd az utcákon és az épületekben, így sehol sem leszünk biztonságban. Sajnos a videóból az is kiderül, hogy a fejlesztők nem sokat fognak csiszolni a grafikán, amely így nem nevezhető túl szépnek. Sebaj, ha a hangulat és a játékmenet elviszik a hátukon a játékot, akkor ez lesz a legkisebb gond.
A Zombi tehát PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni (Wii U-ra felesleges is lenne), méghozzá augusztus 18-án. (érdekesség, hogy a Ubisoft a Zombi címet már nem először használja, hiszen a kiadó első játéka is ezt a címet viselte még 1986-ban) ■

Zombi
A legutóbbi Zombi cikkek, hírek

hozzászólások (2)

LordMatteo
LordMatteo 2015.07.31. 12:48
Mindig elgondolkozom a zombis játékoknál, hogy baszki, ezt profi marketingesek, pr-sok is csinálják.

Leül a cég vezetősége, és vagy jön a piaci viszonyokkal közel sem napi kapcsolatban lévő vezető, és azt mondta, hogy na, zombis játékot csináljunk gyerekek, és ha tetszik, ha nem kénytelenek megcsinálni a száztizenötödik zombis játékot.

Vagy jön a piacszakértő marketinges vezető, és leteszi az asztalra, miszerint ez megy gyerekek, ezt kell csinálni, mert ez jó! És a programozók meg húzzák a szájukat hogy de baszki, ebben már semmi újat nem lehet mutatni, unalmas... de meg kell csinálni, mert hát ezt mérték a piacon.

A szomorú pedig hogy igazából mindegy, melyik - kétségkívül káros - modell miatt készül még mindig a zombiőrület hatására a játékok hada, a sok majom megkajálja amit elé tesznek, megveszik azt a bizonyos száztizenötödik zombis játékot is. Pénzt költ rá, ezzel biztatva a készítőket: mééég, méég...braiiins, braiiins.
VodevilX
VodevilX 2015.07.31. 13:33
Anno a WW2 ment, ma viszont biztos sokan látnának szívesen egy új, MOHAA szintű WW2 fps-t, kornak megfelelő látvánnyal.
A zombik jók, velük bármit fel lehet dobni. Biztos vagyok benne, hogy a source2-es L4D3 hatalmas bomba siker lesz, ha egyszer lesz belőle valami! Közben még sem kötelező keresni ezeket, én is hiába bírom a témát, nem sokkal játszottam, mégsem zavar cseppet sem, hogy mindenhol zombik vannak SPOILER
épp ez a lényegük, sokan vannak, és akármilyen lassúak is, előbb-utóbb elnyomnak, senki sem menekül :D
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.