Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed (2015) Need for Speed (2015)

Mi lesz veled Need for Speed?

Az EA nem döntötte el, hogy milyen ütemben folytassa a szériát.

2015.07.31. 18:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Need for Speed egyike azon sorozatoknak, amely az elmúlt bő évtized minden évében kapott egy-egy újabb epizódot, ám ezek minősége fokozatosan egyre romlott. Éppen ezért az EA a nagy csinnadrattával beharangozott, majd jó nagyot hasaló Rivals után úgy döntött, ideje levenni a lábat a gázpedálról és félrehúzódni a leállósávba egy kicsit gondolkozni. Ennek eredményeként tavaly nem is kaptunk újabb részt, hogy az idei E3-on bejelentsék: újraindítják az egész szériát. Az új Need for Speed visszatér az Underground által feldolgozott illegális versenyek világába és az eddig látott videók és képek alapján teszi ezt nem mindennapi látványorgia kíséretében.
Bár még az új rész meg sem jelent, a rajongókban máris felmerült a kérdés a hogyan továbbot illetően. Ez a kérdés foglalkoztatja az EA-t is, akik a jelek szerint még nem döntöttek ez ügyben. Legalábbis Peter Moore, a kiadó feje egy interjúban elég bizonytalannak tűnt. Elmondása szerint még nem tudják, milyen jövőt szánnak a sorozatnak. A korábbi próbálkozásokat már lezártnak tekintik, de ezzel a mostani reboottal még nem biztos, hogy újat indítanánk. Legalábbis nem biztos, hogy éves periódusban. Ehhez ugyanis évről évre új ötletek kellenek, különben megint oda lyukad ki a sorozat, ahova legutóbb. Emellett azt is hozzátette, hogy az idén novemberben PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő új játék sikerén is nagyon sok fog múlni. ■

Need for Speed (2015)
A legutóbbi Need for Speed (2015) cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.