Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Augusztusban jön a PS4-es és X1-es Brothers - A Tale of Two Sons

PC és az előző generációs konzolok után az aktuális duón is tiszteletét teszi a mese.

2015.08.01. 16:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Egy mese két fivérről, akik útnak indulnak az ismeretlenbe, hogy felkutassák az élet vizét, amellyel megmenthetik haldokló apjukat. Röviden így lehetne jellemezni a Starbreeze 2013-ban megjelent kalandjátékát, a Brothers - A Tale of Two Sonst. A játék akkor először Xbox 360-ra, majd nem sokkal később PC-re és PlayStation 3-ra jelent meg. A játékot mind a szakma, mind a játékosok nagy örömmel fogadták, mivel a kedves történet köré korrekt, meseszerű látványvilágot és ötletes játékmenetet építettek a srácok.
A fejlesztők még júniusban jelentették be, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészítik a játékot, amely a napokban pontos megjelenési dátumot is kapott. Eszerint digitális formában már augusztus 12-én megérkezik, míg a dobozos kiadásra szeptember 4-ig kell várni. Mindkét változatban megkapjuk a játék mellé annak zenei albumát, a fejlesztők kommentárjait, valamint egy művészi albumot is. A tervek között iOS és Android változatok is szerepelnek, ezek várhatóan idén karácsony környékén érkezhetnek meg. ■

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.