Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2015

Homefront: The Revolution gamescom trailer

Cinizmusban gazdag előzetest kapott a hányattatott sorsú játék.

2015.08.05. 17:37 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2015

Az első rész közepes sikere után kevesen hitték, hogy valaha is elkészülhet a folytatás, ám a Crytek látott fantáziát benne, megvásárolta a jogokat és nekilátott a Homefront: The Revolution fejlesztésének. Erről már 2011-ben is érkeztek hírek, de az első valamirevaló bemutatót csak 2014-ben kaptuk meg. Csakhogy nem sokkal később a Crytek beadta a kulcsot és a játék jogai a pedig a Deep Silverhez vándoroltak (a fejlesztő Crytek UK stúdióval egyetemben, amely ma már a Dambuster Studios nevet viseli büszkén).
Érdekes módon a kiadó az E3-ra nem készült új információkkal vagy bemutatóval, ezt inkább a gamescomra tartogatták. Az alábbi video egész hangulatos lett, jókora cinizmussal mutatja be az alaphelyzetet. Egy kisfiú olvas fel egy köszöntőt egy katonai vezetőkkel teletűzdelt közönség előtt, miközben be-bevillannak az elnyomó hatalom gátlástalanságának és könyörtelenségének képsorai. Hiába, valamivel fel kell tüzelni az elnyomott amerikai népet, különben sosem állnak a sarkukra és nem zavarják ki hőn szeretett országukból a gaz észak koreai seregeket.
Sajnos a trailer mellé eddig nem nagyon érkeztek új részletek, de van még idejük a fejlesztőknek, hiszen a Homefront: The Revolution csak 2016-ban fog megjelenni. A kampány mellett kapunk majd többjátékos módot is, amelynek bétája Xbox One-on valamikor idén télen fog elrajtolni. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.