Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2015

Act of Aggression

Act of Aggression - bemutatkozott a Cartel

A gamescomon új trailerben leplezték le a játék harmadik frakcióját, amely már a bétában is elérhető.

2015.08.07. 14:48 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2015

Az Eugen Systems is kilátogatott Kölnbe az idei gamescomra, ahová az őszre várt Act of Aggressiont is magukkal vitték. A játék három frakció harcait dolgozza fel, ám ezek közül eddig csak kettőt, a US Armyt és a Chimerát ismerhettük meg. A rendezvényről érkezett legújabb előzetesben viszont már a harmadik frakció, a Cartel is bemutatkozik. Mint a másik két frakció esetében, a Cartellel is egészen más felfogásban kell nekiállni a játéknak: a bázisok felhúzásához nagy mennyiségű alumíniumra van szükség (ez a játék egyik fő nyersanyaga), ám az egységek legyártása már pusztán pénzkérdés – hiszen mégis csak egy katonai vállalatról beszélünk, amely zsoldosokat alkalmaz. Nagyban támaszkodnak a legújabb katonai fejlesztésekre, egységeiket és épületeiket is képesek elrejteni a szem elől.
A Cartelt vadonatúj trailerben mutatták be a közönségnek, de az előrendelők számára elérhető béta változat más újdonságokkal is bővült, ezeket főleg a játékosok visszajelzései alapján válogatták össze. A legfontosabb újítás a zoom mértékének 30-40%-os növelése, vagyis mostantól még többet láthatunk a harctérből, még mielőtt a képernyő átváltana a szatellitre – ezt mostantól külön billentyűvel érjük el.
Az Act of Aggression szeptember 2-án fog megjelenni kizárólag PC-re, de így még van lehetőség, hogy előrendeljétek a Steamen és idő előtt kipróbáljátok! ■

Act of Aggression
A legutóbbi Act of Aggression cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.