Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2015

Act of Aggression

Act of Aggression - bemutatkozott a Cartel

A gamescomon új trailerben leplezték le a játék harmadik frakcióját, amely már a bétában is elérhető.

2015.08.07. 14:48 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2015

Az Eugen Systems is kilátogatott Kölnbe az idei gamescomra, ahová az őszre várt Act of Aggressiont is magukkal vitték. A játék három frakció harcait dolgozza fel, ám ezek közül eddig csak kettőt, a US Armyt és a Chimerát ismerhettük meg. A rendezvényről érkezett legújabb előzetesben viszont már a harmadik frakció, a Cartel is bemutatkozik. Mint a másik két frakció esetében, a Cartellel is egészen más felfogásban kell nekiállni a játéknak: a bázisok felhúzásához nagy mennyiségű alumíniumra van szükség (ez a játék egyik fő nyersanyaga), ám az egységek legyártása már pusztán pénzkérdés – hiszen mégis csak egy katonai vállalatról beszélünk, amely zsoldosokat alkalmaz. Nagyban támaszkodnak a legújabb katonai fejlesztésekre, egységeiket és épületeiket is képesek elrejteni a szem elől.
A Cartelt vadonatúj trailerben mutatták be a közönségnek, de az előrendelők számára elérhető béta változat más újdonságokkal is bővült, ezeket főleg a játékosok visszajelzései alapján válogatták össze. A legfontosabb újítás a zoom mértékének 30-40%-os növelése, vagyis mostantól még többet láthatunk a harctérből, még mielőtt a képernyő átváltana a szatellitre – ezt mostantól külön billentyűvel érjük el.
Az Act of Aggression szeptember 2-án fog megjelenni kizárólag PC-re, de így még van lehetőség, hogy előrendeljétek a Steamen és idő előtt kipróbáljátok! ■

Act of Aggression
A legutóbbi Act of Aggression cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.