Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Syndicate Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate és Heroes VII magyar felirattal

Két őszi Ubisoft játék jelenik meg magyarul.

2015.08.13. 19:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ahhoz, hogy egy történetközpontú játékot – legyen szó kalandjátékról, stratégiáról, szerepjátékról, vagy épp egy akciójátékról – a lehető leginkább élvezni tudjunk, nem árt bizonyos fokú angol nyelvtudás. Logikus, hiszen a narráció és a párbeszédek enélkül aligha nyújtanak többet puszta időhúzásnál, pedig éppen ezekben rejlik a legtöbb játék hangulatának sava-borsa. Éppen ezért különösen örömteli, ha egy-egy kiadó áldoz a lokalizációra, vagyis a játékai minél több nyelvre történő lefordítására. E téren most a Ubisoftot illeti dicséret, ugyanis a két játékuk is magyar felirattal fog megjelenni a közeljövőben. Előbb a Limbic Entertainment stúdiójában készülő Might & Magic Heroes VII érkezik meg szeptember 29-én, majd ezt követi valamikor ősszel az Assassin's Creed Syndicate (amelynek PC-s változata még nem kapott pontos megjelenési dátumot). Mindkét PC-s játék teljes szövegét lefordítják, így a menük, a narráció és a párbeszédek is könnyen érthetővé válnak az angolul nem beszélők számára is. ■

Assassin's Creed Syndicate
A legutóbbi Assassin's Creed Syndicate cikkek, hírek

hozzászólások (1)

VodevilX
VodevilX 2015.08.13. 21:58
Kinek jó hír, kinek nem... Többször találkoztam már az UBI lokalizációs kérdőívével, ahol nem csak arról volt szó, hogy magyar, magyar, magyar legyen, hanem mennyire fontos az eredeti nyelv stb.
Ezzel szemben, máshol már láttam kiírva, hogy megint csak magyarul lehet majd telepíteni a Heroes VII-et. Ahogy a magyar feliratos, de eredeti nélküli V. részt (bát itt szerencsém volt mert a Collector's lemezén volt angol), ennek a két kiegészítőjét, illetve a VI. részt, ahol már a CE sem mentett meg, a dobozban is a csak magyar/lengyel feliratos lemez volt.
Szerencsére itt jön közbe az Uplay az eddigi egyetlen erényével, aktiválás után minden további nélkül letölthető angolul, vagy bármilyen más nyelven.
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.