Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csak jövőre jöhet a Get Even

A The Farm 51 ígéretes játéka csak húzódik és húzódik.

2015.08.14. 12:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mintha csak ma lett volna, pedig már másfél év is eltelt azóta, hogy a The Farm 51 (emlékeztek, ők követték el a közepes NecroVision, valamint a rém gyenge Painkiller: Hell & Damnation és még annál is sokkal szörnyűbb Deadfall Adventures játékokat) bejelentette új játékát, amely a Get Even címet kapta. Ellentétben előző próbálkozásaikkal, ez a játék első ránézésre kifejezetten ígéretesnek tűnt. Az első képek és trailer egész pofás megvalósítást sugalltak, bár az is igaz, hogy a történetről és a játékmenetről alig árultak el valamit. Az akkoriban még divatosnak számító (ám idő közben akkorát bukó, hogy mára teljesen eltűnő) többjátékos-egyszemélyes kampány megoldást választották, vagyis a saját kis történetünkben bármikor felbukkanhat egy másik játékos is, hogy borsot törjön az orrunk alá.
Az elmúlt bő másfél évben viszont síri csend vette körül a projektet, alig érkezett bármilyen említésre méltó hír vagy információ, így szinte meg is feledkezhettünk róla. Most viszont egy picit felkavarodott az állóvíz, ugyanis kiderült, hogy a stúdiót és a játékot a Namco Bandai karolta fel, akik így elvállalták a kiadást is. Erre a legújabb hírek szerint (nem meglepő módon) leghamarabb 2016-ban kerülhet sor.
„Büszkék vagyunk, hogy együttműködhetünk a The Farm 51 csapatával ezen az ígéretes projekten. A Get Even minden bizonnyal a következő év egyik meghatározó játéka lesz, filmszerű megoldásai, kőkemény és megragadó története miatt minden játékosnak érdemes lesz rá odafigyelni.” – nyilatkozta Herve Hoerdt, a kiadó európai ágának vezetője. ■

Get Even
A legutóbbi Get Even cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.