Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mégsem mindig megoldás a duma a Deus Ex: Mankind Dividedben

A korábbi híresztelésekkel ellentétben nem beszélhetünk lyukat a főellenségek hasába.

2015.08.14. 16:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Deus Ex: Mankind Divided esetében az egyik legnagyobb port kavaró hír volt, mikor bejelentették, hogy a legtöbb tűzharc elkerülhető lesz egyszerű dialógusokon keresztül. Vagyis a legtöbb ellenfelünkkel szemben a jól megválasztott szavak és a megfontoltan vezetett párbeszédek révén nem lesz szükség rá, hogy mindenkivel végezzünk az adott helyiségben. Akkor az a hír is elterjedt, hogy ez igaz lesz a főellenségekre is. Nos, mostanra kiderült, hogy ez nem így van.
„Lesznek vitahelyzetek bizonyos NPC-kel, de a klasszikus főellenségekkel már más a helyzet. Ez két teljesen különböző dolog. A főellenségekhez vezető szociális interakciók során beszélhetsz emberekkel, tájékozódhatsz, begyűjthetsz bizonyos elemeket és eszközöket, hogy felkészülj a harcra. Az ilyesmit támogatni fogjuk. A klasszikus főellenség-harcok viszont már más kávéház, ezek teljesíthetőek lesznek nem halálos úton is. Mikor azt mondtuk, hogy az egész játékot teljesíthetjük egyetlen gyilkosság nélkül is, ebbe a főellenségek is beletartoztak, hiszen ők is emberek, nincs kivétel. A Human Revolutionben volt a Pacifist achievement, amit azért kaptunk, ha nem öltünk meg senkit, de zárójelben ott állt, hogy kivéve a főellenségeket. Nos, ez mostanra megváltozott.” – magyarázta a játék rendezője, Patrick Fortier.
A lényeg tehát, hogy az egész játékot teljesíthetjük majd egyetlen emberáldozat nélkül is, vagyis a főellenségeket is legyőzhetjük úgy, hogy nem halnak bele. Arra viszont csak bizonyos helyzetekben lesz lehetőségünk, hogy kidumáljuk magunkat a harcból. De ilyesmi a főellenségekkel nem fordul majd elő. Őket bizony bucira kell vernünk, ha tovább szeretnénk haladni a történettel.
A Deus Ex: Mankind Divided valamikor 2016 elején fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Deus Ex: Mankind Divided
A legutóbbi Deus Ex: Mankind Divided cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.