Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mégsem mindig megoldás a duma a Deus Ex: Mankind Dividedben

A korábbi híresztelésekkel ellentétben nem beszélhetünk lyukat a főellenségek hasába.

2015.08.14. 16:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Deus Ex: Mankind Divided esetében az egyik legnagyobb port kavaró hír volt, mikor bejelentették, hogy a legtöbb tűzharc elkerülhető lesz egyszerű dialógusokon keresztül. Vagyis a legtöbb ellenfelünkkel szemben a jól megválasztott szavak és a megfontoltan vezetett párbeszédek révén nem lesz szükség rá, hogy mindenkivel végezzünk az adott helyiségben. Akkor az a hír is elterjedt, hogy ez igaz lesz a főellenségekre is. Nos, mostanra kiderült, hogy ez nem így van.
„Lesznek vitahelyzetek bizonyos NPC-kel, de a klasszikus főellenségekkel már más a helyzet. Ez két teljesen különböző dolog. A főellenségekhez vezető szociális interakciók során beszélhetsz emberekkel, tájékozódhatsz, begyűjthetsz bizonyos elemeket és eszközöket, hogy felkészülj a harcra. Az ilyesmit támogatni fogjuk. A klasszikus főellenség-harcok viszont már más kávéház, ezek teljesíthetőek lesznek nem halálos úton is. Mikor azt mondtuk, hogy az egész játékot teljesíthetjük egyetlen gyilkosság nélkül is, ebbe a főellenségek is beletartoztak, hiszen ők is emberek, nincs kivétel. A Human Revolutionben volt a Pacifist achievement, amit azért kaptunk, ha nem öltünk meg senkit, de zárójelben ott állt, hogy kivéve a főellenségeket. Nos, ez mostanra megváltozott.” – magyarázta a játék rendezője, Patrick Fortier.
A lényeg tehát, hogy az egész játékot teljesíthetjük majd egyetlen emberáldozat nélkül is, vagyis a főellenségeket is legyőzhetjük úgy, hogy nem halnak bele. Arra viszont csak bizonyos helyzetekben lesz lehetőségünk, hogy kidumáljuk magunkat a harcból. De ilyesmi a főellenségekkel nem fordul majd elő. Őket bizony bucira kell vernünk, ha tovább szeretnénk haladni a történettel.
A Deus Ex: Mankind Divided valamikor 2016 elején fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Deus Ex: Mankind Divided
A legutóbbi Deus Ex: Mankind Divided cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.