Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mit jelent a család a Mafia III-ban?

Egy biztos: nem akarsz ujjat húzni Lincoln családjával…

2015.08.15. 18:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mafia III az előző két résszel ellentétben a bosszúról fog szólni. Habár túl sok részletet a történetről még nem ismerhetünk, az biztos, hogy a főszereplő Lincoln Clay a vietnami hadszíntérről tér haza, ám egykori családját az olasz maffia elintézte. Ezért ő bosszút esküszik és felkutat mindenkit, aki e gaz tettben bármilyen formában is részt vett. Már a játék első trailerében is a család fontosságáról beszél hősünk, miközben az egyik gengsztert fuvarozza a vesztőhelyére.
A család fogalma különösen hangsúlyos lesz tehát az új játékban, erről beszél Andy Wilson producer is az alábbi videóban. A korábbi trailerben látott három figura lesz Lincoln családja, akik között egy régi ismerőst is felfedezhetünk. A jól öltözött őszes fazon ugyanis nem más, mint Vito Scaletta, a Mafia II főhőse. Mellette egy mikrofonfrizurás nő és egy keménykötésű fazon látható, akikről egyelőre nem sokat tudni. Wilson elmondása szerint ők lesznek Lincoln első számú segítői, akikkel közösen száll szembe az olasz maffiával. Hogy ez pontosan milyen formában fog megnyilvánulni a játékban, még kérdéses, de nem kizárható, hogy az előző részekhez hasonlóan az egyes küldetésekben fognak betársulni mellénk.
A Mafia III premierjére csak jövőre kerülhet sor, addig bizonyára többet is megtudhatunk majd mindegyik főszereplőről. ■

Mafia III
A legutóbbi Mafia III cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.