Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mit jelent a család a Mafia III-ban?

Egy biztos: nem akarsz ujjat húzni Lincoln családjával…

2015.08.15. 18:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Mafia III az előző két résszel ellentétben a bosszúról fog szólni. Habár túl sok részletet a történetről még nem ismerhetünk, az biztos, hogy a főszereplő Lincoln Clay a vietnami hadszíntérről tér haza, ám egykori családját az olasz maffia elintézte. Ezért ő bosszút esküszik és felkutat mindenkit, aki e gaz tettben bármilyen formában is részt vett. Már a játék első trailerében is a család fontosságáról beszél hősünk, miközben az egyik gengsztert fuvarozza a vesztőhelyére.
A család fogalma különösen hangsúlyos lesz tehát az új játékban, erről beszél Andy Wilson producer is az alábbi videóban. A korábbi trailerben látott három figura lesz Lincoln családja, akik között egy régi ismerőst is felfedezhetünk. A jól öltözött őszes fazon ugyanis nem más, mint Vito Scaletta, a Mafia II főhőse. Mellette egy mikrofonfrizurás nő és egy keménykötésű fazon látható, akikről egyelőre nem sokat tudni. Wilson elmondása szerint ők lesznek Lincoln első számú segítői, akikkel közösen száll szembe az olasz maffiával. Hogy ez pontosan milyen formában fog megnyilvánulni a játékban, még kérdéses, de nem kizárható, hogy az előző részekhez hasonlóan az egyes küldetésekben fognak betársulni mellénk.
A Mafia III premierjére csak jövőre kerülhet sor, addig bizonyára többet is megtudhatunk majd mindegyik főszereplőről. ■

Mafia III
A legutóbbi Mafia III cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.