Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jó kezekben van az új Predator film

Shane Black nem indítja újra a szériát, inkább új megvilágításba helyezi azt.

2015.08.17. 09:32 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Tavaly jelentette be a Twentieth Century Fox, hogy elkezdték az új Predator mozi előkészületeit. A projekt persze annyira korai szakaszában jár, hogy szinte alig tudni róla valamit, de az már biztosra vehető, hogy jó kezekbe került. A stúdió ugyanis Shane Blackre bízta mind a forgatókönyvet, mind a rendezést. Black nem újonc a szakmában, hiszen olyan klasszikusoknak szerepel a stáblistáján, mint a Halálos fegyver széria, Az utolsó cserkész, Az utolsó akcióhős, legutóbb pedig a Vasember 3 forgatókönyvén dolgozott. Hogy legyen némi kötődése is a ragadozóhoz, Arnold Schwarzenegger oldalán ő is szerepelt az első moziban (ő volt Hawkins).
Mivel a bejelentése óta mély csend honol az új film körül, sokan aggódni kezdtek, hogy talán mégsem lesz semmi az egészből. Őket nyugtatta meg a producer, John Davis (ő is nagy arc a filmszakmában) egy interjú során.
„Elég sokat olvastam a forgatókönyvből és azt kell, mondjam, zseniális. Szórakoztató és közben egészen másként teremti újra a már létező franchise-t, más megvilágításba helyezi azt. Egyedi meglátásai vannak, és ezt teszi majd újra izgalmassá. Az írás még elég friss, ahogyan a perspektíva is elég friss. Én mondom neked, olyasmit fogsz látni, amire nem számítottál, és azt fogod mondani, hogy így kell egy franchise-t újra feléleszteni.”
Black a jelek szerint tehát nem újraindítani akarja a Predator sorozatot, hanem teljesen más oldalát bemutatni. Ezt a tavalyi bejelentéskor ő maga is megerősítette: „Minek újraindítani, mikor ilyen gazdag mitológiából csemegézhetünk?” Mivel még az ő személyén kívül nem sok konkrétumról tudni, a főszereplők kiléte is legfeljebb pletykaszinten ismert: eszerint Emma Stone mellett egy YouTuber, Tyrone Magnus is felbukkanhat a filmben. De ez tényleg csak pletyka. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.