Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Jó kezekben van az új Predator film

Shane Black nem indítja újra a szériát, inkább új megvilágításba helyezi azt.

2015.08.17. 09:32 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Tavaly jelentette be a Twentieth Century Fox, hogy elkezdték az új Predator mozi előkészületeit. A projekt persze annyira korai szakaszában jár, hogy szinte alig tudni róla valamit, de az már biztosra vehető, hogy jó kezekbe került. A stúdió ugyanis Shane Blackre bízta mind a forgatókönyvet, mind a rendezést. Black nem újonc a szakmában, hiszen olyan klasszikusoknak szerepel a stáblistáján, mint a Halálos fegyver széria, Az utolsó cserkész, Az utolsó akcióhős, legutóbb pedig a Vasember 3 forgatókönyvén dolgozott. Hogy legyen némi kötődése is a ragadozóhoz, Arnold Schwarzenegger oldalán ő is szerepelt az első moziban (ő volt Hawkins).
Mivel a bejelentése óta mély csend honol az új film körül, sokan aggódni kezdtek, hogy talán mégsem lesz semmi az egészből. Őket nyugtatta meg a producer, John Davis (ő is nagy arc a filmszakmában) egy interjú során.
„Elég sokat olvastam a forgatókönyvből és azt kell, mondjam, zseniális. Szórakoztató és közben egészen másként teremti újra a már létező franchise-t, más megvilágításba helyezi azt. Egyedi meglátásai vannak, és ezt teszi majd újra izgalmassá. Az írás még elég friss, ahogyan a perspektíva is elég friss. Én mondom neked, olyasmit fogsz látni, amire nem számítottál, és azt fogod mondani, hogy így kell egy franchise-t újra feléleszteni.”
Black a jelek szerint tehát nem újraindítani akarja a Predator sorozatot, hanem teljesen más oldalát bemutatni. Ezt a tavalyi bejelentéskor ő maga is megerősítette: „Minek újraindítani, mikor ilyen gazdag mitológiából csemegézhetünk?” Mivel még az ő személyén kívül nem sok konkrétumról tudni, a főszereplők kiléte is legfeljebb pletykaszinten ismert: eszerint Emma Stone mellett egy YouTuber, Tyrone Magnus is felbukkanhat a filmben. De ez tényleg csak pletyka. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.