Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PS4-re jön a Stories: The Hidden Path

A Tiny Brains fejlesztője új akció-szerepjátékon dolgozik.

2015.08.17. 10:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Spearhead Games neve valószínűleg nem sokaknak ismerős, pedig a stúdió már két játékot is letett az asztalra. Mind a 2013-as Tiny Brains, mind a tavaly augusztus óta korai változatában elérhető ACE: Arena Cyber Evolution jó fogadtatásban részesült a Steamen. Ennek ellenére a stúdió a napokban bejelentett legújabb játéka már kizárólag PlayStation 4-re fog elkészülni.
A Stories: The Hidden Path egy akció-szerepjáték lesz egy képzeletbeli világban, amelyben az élet kisebb-nagyobb lebegő szigeteken zajlik. Ezt a világot igyekszik leigázni a birodalmi armada, az ellenállás pedig már-már térdre kényszerült velük szemben. Az utolsó védelmi vonalat Reynardo, a kalóz jelenti, akit történetesen mi alakítunk majd. A szereplők egyébként állatok lesznek, a főhős például egy róka (csak engem emlékeztet Don Kartácsra?). A lebegő szigetek között természetesen léghajónkkal tudunk közlekedni, de arról, hogy pontosan mi is lesz a feladatunk, vagyis milyen lesz a játékmenet, még nagyon keveset tudni. Az alábbi video azért nyújt némi támpontot erről és a várható meseszerű látványvilágról is. Azt a fejlesztők viszont elárulták, hogy a világ azonnal változni fog minden cselekedetünk hatására, ahogyan a narrátor is dinamikusan fogja lereagálni a tetteinket.
A Stories: The Hidden Path egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, ahogyan arról sem tudni, hogy PlayStation 4 mellett más platformokra is elkészül-e majd. ■

előző
következő
PS4-re jön a Stories: The Hidden Path
PS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden PathPS4-re jön a Stories: The Hidden Path
Stories: The Path of Destinies
A legutóbbi Stories: The Path of Destinies cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.