Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Közeleg a várva várt Batman: Arkham Knight patch

Legkésőbb szeptemberben érkezik a frissítés, amely megoldhatja a PC-s játékosok problémáit.

2015.08.22. 13:12 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Júniusban jelent meg a Rocksteady Studios legújabb játéka, a Batman: Arkham Knight, amelytől előzetesen mindenki a sorozat korábbi renoméjának visszaállítását várta. Nos, ez konzolokon meg is történt, mivel PlayStation 4-en és Xbox One-on egy szinte hibátlan játékot kaptunk korrekt történettel, mérsékelten megújuló játékmenettel és pazar látványvilággal. Ebből a PC-sek legfeljebb a korrekt történet részét élvezhették, ugyanis ez a változat nagyjából játszhatatlanra sikerült. Mint kiderült, ez nem is a Rocksteady stúdiójában készült, ám az alvállalkozó elég hanyag munkát végzett, amelynek következtében a Warner Bros. hamar meg is szüntette az árusítást.
A Rocksteady sűrű bocsánatkérések közepette hozzálátott a kontár munka utáni nagytakarításhoz, vagyis nekiálltak elkészíteni a problémákat javító patchot. Ez a legfrissebb hírek szerint már csak hetekre van tőlünk, ugyanis már a belső tesztelés zajlik. A fejlesztők ígérete szerint helyreállítják a framerate ingadozását, a rendszer- és videomemória használatát, javítanak a videokártyák általános teljesítményén, valamint sokkal bővebb grafikai beállításokat is elérhetővé tesznek.
Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor érkezhet meg a frissítés, de az sem kizárt, hogy még augusztus folyamán, vagyis valamikor jövő héten kopogtat az ajtón. Az viszont biztosra vehető, hogy a PC-s változat szeptember előtt nem kerül vissza a (virtuális) boltok polcaira. ■

Batman: Arkham Knight
A legutóbbi Batman: Arkham Knight cikkek, hírek

hozzászólások (1)

roland_93
roland_93 2015.08.23. 11:14
A remény hal meg utoljára, de eddig még nem találkoztam olyannal hogy egy alapvetően szarul portolt játékot élvezhető minőségűre patchelnek.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.