Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rise of the Tomb Raider Rise of the Tomb Raider

Rise of the Tomb Raider - Lara lopakodik

Új előzetes érkezett, amelyben megismerhetjük pacifista Larát.

2015.08.23. 17:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már a 2013-as Tomb Raiderben is fontos szerepet játszott a lopakodás, ugyanis Lara szemtől szemben sokkal kevésbé volt halálos, mint az ellenfél háta mögé lopózva. Az új rész, a Rise of the Tomb Raider esetében a Crystal Dynamics nem győzi hangsúlyozni, hogy az bizony minden téren szebb, több és jobb lesz elődjénél. A legújabb trailer alapján ezt a lopakodásra is értették, mivel abból most is lesz bőven. A videóban megismerhetjük Lara pacifista arcát, hiszen úgy oson keresztül egy egész falunyi katona között, hogy senkinek sem kell kiontania a vérét. A figyelemelterelés legősibb módszerét használja: fog egy üres palackot vagy konzervdobozt, azt a megfelelő helyre hajítva az egyébként magasan képzett katona máris se hall, se lát, ő pedig kedvére elsétálhat a háta mögött. Bevallom, a video néhol meglehetősen bugyuta MI-t prezentál, de remélhetőleg ezt csak a lopakodás művészetének fókuszba állítása miatt alakították így a video kedvéért.
A Rise of the Tomb Raider november 10-én fog megjelenni Xbox One-ra, majd valamikor jövő év elején PC-re, végén pedig PlayStation 4-re. ■

Rise of the Tomb Raider
A legutóbbi Rise of the Tomb Raider cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Barthezz
Barthezz 2015.08.23. 21:22
Ezzel a lopakodással és vérontás nélküli játékmóddal csupán az a baj, ha össze akarsz gyűjteni minden collectable dolgot, ahhoz általában mindent be kell járni, ehhez pedig először meg kell tisztítani teljesen a terepet. Kíváncsi vagyok, ezt miként oldják így meg.
további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.