Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nem hétköznapi port lesz az Uncharted: The Nathan Drake Collection

A fejlesztők szinte minden részletet kicserélnek a játékokban.

2015.08.24. 08:31 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2007-es megjelenésekor még kifejezetten szemkápráztatónak számított az Uncharted: Drake’s Fortune, amely akkor a PlayStation 3 egyik legjobb játéka volt. Nathan Drake ezt követően további két kalandot élt át a 2009-es Uncharted 2: Among Thievesben és a 2011-es Uncharted 3: Drake’s Deceptionben. A három rész látványvilágában folyamatosan fejlődött, így már az első és harmadik epizód között is jelentős különbségek voltak.
Az október 9-én érkező Uncharted: The Nathan Drake Collection mindhárom részt magába foglalja és egy csomagban hozza el PlayStation 4-re. Az új konzolban rejtőző erőforrások pedig lehetővé teszik a Bluepoint Games (ők készítik a portot a Naughty Dog számára) csapatának, hogy alaposan ráncba szedjék a játékokat. A stúdió ígérete és az előzetes elemzések szerint ezúttal nem egy hagyományos „húzzuk fel a felbontást és cseréljünk ki néhány textúrát” porthoz lesz szerencsénk. Mivel az első rész óta már 8, de már a harmadik óta is 4 év eltelt, a fejlesztők a korosodó modellek lecserélése mellett döntöttek. Hogy a három rész között ezúttal már ne legyen olyan szembetűnő grafikai különbség, mindegyikben hasonlókra cserélik a modelleket. Igaz ez a textúrákra is, amelyek nem csak néhányra, hanem szinte az összesre érvényes. Emellett az olyan látványeffekteket, mint a robbanások és a tűz is teljesen átdolgozzák. Természetesen a felbontást is feltornázzák 1080p-re, ahogy várhatóan a stabil 60 fps teljesítménnyel sem lesz gond – ráadásul élsimításra is számíthatunk.
Néhány napja érkezett egy sztori-összefoglaló trailer, ennek most megnézhetitek az PS4-PS3 összehasonlító változatát is. ■

Uncharted: The Nathan Drake Collection
A legutóbbi Uncharted: The Nathan Drake Collection cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.