Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

For Honor

A For Honor eredetéről

A játék évek óta készült titokban, de az eredeti ötlet már 12 éves.

2015.08.25. 11:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E3 egyik nagy Ubisoftos durranása a For Honor volt, amelyben egy fiktív középkori háborúban találjuk magunkat. A három harcoló fél, a vikingek, a keresztesek és a szamurájok, akik mind másért és mind máshogyan küzdenek. A szamurájokról mindenkinek a hihetetlen ügyesség és a becsület ugrik be, a vikingek a hódítást és a nyers erőt képviselik, míg a lovagok a kultúra védelmét testesítik meg. A játékot már három éve fejlesztették titokban a Ubisoft montreali stúdiójában, mire idén elérkezettnek látták az időt a bemutatására – igaz, a producer Jason Vandenberghe már 12 éve tervezgette, csak épp eddig mindenhol falba ütközött. A játék legújabb videójában arról mesélnek nekünk a fejlesztők, hogy miként telt ez a három év, hogyan jött össze a csapat, mi tartja őket együtt és milyen célokat szeretnének elérni a játékkal. A vége felé pedig egy kis ízelítőt kapunk a harcrendszerből is.
A For Honor az egyik legambiciózusabb projekt jelenleg a Ubisoft berkein belül, amely egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal. Remélhetőleg nem kell rá hosszú éveket várnunk, mert az eddig látottak nagyon jól festenek. Nem lenne jó, ha végül a túl hosszúra nyúló fejlesztés miatt válna a most még impresszív játék idejét múlttá… ■

For Honor
A legutóbbi For Honor cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Artemius '89
Artemius '89 2015.08.27. 01:56
Ez mind nagyon szép, meg nem akarom előre kárhozatba taszítani a játékot, csak előre félek, mivel PC-n nyilván a Uplay szükséges majd a multihoz, márpedig aki használta már azt a rettenetet, tudja, hogy mire számíthat. Esetenként még a bejelentkezés, vagy a felhőhöz csatlakozás is nehezére esik, nem hogy egy multi meccs kezelése. A FarCry 3 multija sok-sok szomorú élménnyel gazdagított minket, nagyon jó lenne, ha a fejlesztők ennek a megjelenéséig kicsit megfércelnék a programot.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.