Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GOG Galaxy 1.1

Megérkezett a Good Old Games kliensének első komoly frissítése.

2015.08.26. 08:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Good Old Games az elmúlt évek során az egyik legfontosabb online videojáték-áruházzá nőtte ki magát. A kezdetben valóban csak a régi klasszikusokra koncentráló oldal mára premierjátékokat is felvett a kínálatába, de a náluk történő vásárláshoz a fő vonzerőt a másolásvédelem teljes mellőzése jelenti.
A GOG hosszú belső tesztelés után idén elindította saját kliensét is, a GOG Galaxyt (egyelőre csak nyílt béta állapotban), amely a Steamhez hasonló szolgáltatásokat kínál, de elsősorban a vásárlást igyekszik megkönnyíteni, valamint közösségi funkciókat lát el. Ehhez a minap megérkezett az első komolyabb frissítés, megkapta 1.1-es kiadását. Ennek egyik legfontosabb újdonsága a játék-visszaállítási funkció, amellyel törölhetjük az esetleges frissítéseket, visszaállíthatjuk a játékokat azok egy korábbi állapotára. Ez főleg bizonyos modok és mentések kompatibilitási problémái, illetve hibásan működő frissítések esetén lehet hasznos. Javítottak a közösségi szolgáltatásokon is, megjelent a letöltés-szüneteltetés, valamint több telepítési lehetőség is a rendelkezésünkre áll.
A frissítés egyelőre csak azon a felhasználók számára érhető el, akik aktiválták a „preview updates” menüpontot, vagyis engedélyezték, hogy a kliens még nem végleges frissítéseket is telepítsen. A többi felhasználónak hamarosan megérkezik a végleges kiadás. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.