Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

GOG Galaxy 1.1

Megérkezett a Good Old Games kliensének első komoly frissítése.

2015.08.26. 08:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Good Old Games az elmúlt évek során az egyik legfontosabb online videojáték-áruházzá nőtte ki magát. A kezdetben valóban csak a régi klasszikusokra koncentráló oldal mára premierjátékokat is felvett a kínálatába, de a náluk történő vásárláshoz a fő vonzerőt a másolásvédelem teljes mellőzése jelenti.
A GOG hosszú belső tesztelés után idén elindította saját kliensét is, a GOG Galaxyt (egyelőre csak nyílt béta állapotban), amely a Steamhez hasonló szolgáltatásokat kínál, de elsősorban a vásárlást igyekszik megkönnyíteni, valamint közösségi funkciókat lát el. Ehhez a minap megérkezett az első komolyabb frissítés, megkapta 1.1-es kiadását. Ennek egyik legfontosabb újdonsága a játék-visszaállítási funkció, amellyel törölhetjük az esetleges frissítéseket, visszaállíthatjuk a játékokat azok egy korábbi állapotára. Ez főleg bizonyos modok és mentések kompatibilitási problémái, illetve hibásan működő frissítések esetén lehet hasznos. Javítottak a közösségi szolgáltatásokon is, megjelent a letöltés-szüneteltetés, valamint több telepítési lehetőség is a rendelkezésünkre áll.
A frissítés egyelőre csak azon a felhasználók számára érhető el, akik aktiválták a „preview updates” menüpontot, vagyis engedélyezték, hogy a kliens még nem végleges frissítéseket is telepítsen. A többi felhasználónak hamarosan megérkezik a végleges kiadás. ■

hozzászólások (0)

további hírek

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.

Várható megjelenések - 2016. december

Bár lecsengett az őszi főszezon, az utolsó hónapra is jutott néhány ígéretes premier.

Ingyenes Neverwinter Nightsszal indult el a GoG téli akciója

48 órán át szerezhető be ingyen az RPG Diamond Edition verziója.