Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Just Cause 3

Elképesztő előrendelői ajánlat a Just Cause 3-hoz

Rendeld elő a játékot PS4-re vagy X1-re, teljesíts a legjobban és nyerhetsz egy saját…

2015.08.26. 09:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Különleges gyűjtői kiadás? Ugyan már! Szereplés a stáblistán? Lejárt lemez. Stúdiólátogatás, esetleg közös vacsora a fejlesztőkkel? Felejtsd el... A Square Enix új szintre emeli a játékosok ösztönzését a Just Cause 3-mal. Arra biztatnak mindenkit, hogy rendeljék elő az Avalanche Studios játékát, aki ugyanis így tesz, esélyessé válik, hogy nyerjen… egy saját szigetet! Nem, nem a játékon belül, hanem a valóságban.
A részvételhez először is elő kell rendelni a játék PS4 vagy X1 változatát a hivatalos oldalon, majd részt kell venni a december 1-én (ekkor jelenik meg a játék) induló és 90 napig tartó eseményen. Itt a cél, hogy a lehető legnagyobb káoszt hozzuk össze a játékban, ezzel pedig a lehető legtöbb káoszpontot gyűjtsük össze. Ehhez bármit felhasználhatunk a fegyverektől kezdve a járműveken át Rico kampójáig. Minél kreatívabbak vagyunk, minél nagyobb és látványosabb káoszt okozunk, annál magasabb pontot kapunk. Aki pedig a 90. nap végén a legtöbb ponttal rendelkezik, az megnyeri az 50 000 dollár értékű sziget tulajdonjogát – vagy épp magát az 50 000 dollárt, ahogy tetszik. Rendben, ebből nyilván nem futja a Kanári-szigetekre, de attól még nagyon szép ajánlat.
És akkor most jöjjön a fekete leves: az ajánlat csak a tengerentúlra érvényes… szóval ne is álmodjunk a saját Margit-szigetünkről, bocs… ■

Just Cause 3
A legutóbbi Just Cause 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.