Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steamen a Valhalla Hills korai változata

A viking témájú városépítős játék jó része már elérhető, de még így is bőven akadnak majd újdonságok a jövő tavaszi premierkor.

2015.08.26. 09:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E3-on mutatta be a Funatics készülő játékát a Daedalic Entertainment. A Valhalla Hills címéből már sejteni lehet, hogy a mostanában egyre népszerűbb viking népcsoport (emlékezzünk csak a The Banner Sagára vagy a War of the Vikingsre) és mitológia kerül ismét feldolgozásra, ám ezúttal egy városépítős játék formájában.
A Valhalla Hills története szerint viking harcosok egy csoportja hősi halált halt a csaták során, ám mikor Asgard kapuján kopogtatnak, hogy ők bizony belépnének a Valhallába, az Istenek jól pofára ejtik, vagyis kizárják őket. Viking hőseink azonban nem adják fel, ha nem jutnak be így, hát bejútnak másképp. Az út viszont nem zökkenőktől mentes, ugyanis az egyetlen kapu egy hatalmas hegy csúcsán található. Az oda vezető út pedig hosszús és vérrel, verejtékkel van kikövezve. A mi feladatunk, hogy támogassuk kis vikingjeinket céljaik elérésében: gondoskodnunk kell jólétükről, lakhatásukról és élelmezésükről, mindezt a The Settlers és a Cultures sorozatokból merített ötletek alapján.
A játék korai változata néhány napja érkezett meg a Steamre, ahol nagyon pozitív fogadtatásban részesült. Mint kiderült, már ebben a változatban is nagyon komoly tartalom lakozik, amelyet a jövő év eleji premierig csak még tovább fognak bővíteni. Aki érdeklődik a játék iránt, annak érdemes most beruháznia rá, ugyanis augusztus 31-ig 20%-os kedvezménnyel vásárolható meg. ■

előző
következő
Steamen a Valhalla Hills korai változata
Steamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változataSteamen a Valhalla Hills korai változata
Valhalla Hills
A legutóbbi Valhalla Hills cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.