Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assassin's Creed Syndicate Assassin's Creed Syndicate

Assassin's Creed Syndicate trailer Darwinnal és Dickensszel

A Ubisoft mellesleg egy kis történelmi utazásra is meginvitál minket.

2015.08.26. 19:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Meglepő módon mostanában kevesebbet hallhattunk a Ubisoft talán legsikeresebb szériájának új részéről, az Assassin’s Creed Syndicate-ről. A széria korábbi részei mind egy-egy jellegzetes történelmi esemény vagy korszak körül zajlottak: az első a keresztes háborúk idején, a második a reneszánsz Firenzében, a harmadik az új világ meghódítása után, míg a negyedik a kalózok idejében és az eddigi utolsó, az ötödik fejezet a francia forradalom idején. A sort természetesen a Syndicate sem fogja megszakítani, hiszen az ipari forradalom idejére, Londonba repíti el a játékosokat. A játékokban volt még egy érdekes hasonlóság: rendre híres történelmi személyek is felbukkantak bennük kezdve Leonardo da Vincivel, folytatva George Washington és Thomas Jefferson párosával, majd Bonaparte Napóleonnal. Az új rész ezt a hagyományt sem fogja megszakítani, ugyanis a legújabb trailerben ismét két híres alak bukkan fel: Charles Darwin, az evolúciós elmélet atyja, valamint Charles Dickens, a Twist Olivér és más híres regények írója. Hogy ők ketten milyen szerepet töltenek majd be a történetben, egyelőre kérdéses, de jelen állás szerint az előrendelőknek járó DLC fog hozzájuk kötődni.
A Ubisoft egyébként egy nagyon érdekes trailersorozatot is útjára indított a napokban. A sorozatot (joggal vagy anélkül, ezt mindenki döntse el maga) az utóbbi években rendre azzal támadták, hogy kezdi elveszíteni régi identitását, lendületét és hangulatát. Sokan vélik úgy, hogy a széria csúcsa rögtön a második résszel el is érkezett, attól kezdve viszont lassan, de biztosan hanyatlik. A francia kiadó szeretné ezt megcáfolni, ezért készítettek egy sorozatot, amelyben szépen végigmennek az összes eddig megjelent részen, hogy megmutassák, nem veszett el belőlük az élet. Az első video – amelyet lent szintén megnézhettek – természetesen a 2007-es első részt mutatja be.
Az Assassin's Creed Syndicate PlayStation 4-re és Xbox One-ra október 23-án, PC-re pedig november 19-én fog megjelenni. ■


Assassin's Creed Syndicate
A legutóbbi Assassin's Creed Syndicate cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2015.08.26. 21:36
Naszóval, ez érdekes lehet, mármint, az Első Civilizáció tükrében (lévén, hogy ők nyúltak bele az emberi genomba a történet szerint), és ezt hogy ütköztetik Darwin nézeteivel, elméletével. Már ha belemennek ebbe.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.