Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Frissült a Carmageddon: Reincarnation

A fejlesztők még mindig matatnak a motortérben, hogy valami olyasmit hozzanak össze, ami méltó a régi nagy hírnévhez.

2015.08.27. 15:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hosszú hónapok tesztelése után idén májusban jelent meg a Carmageddon: Reincarnation végleges(nek titulált) kiadása. Sajnos a játék messze nem hozta azt, amit a rajongók előzetesen vártak tőle, nem kaptak mást, csak egy közepes autós játékot, gyenge grafikával és hamar unalmassá váló játékmenettel. Ráadásul mindezt borzasztó optimalizálás mellett.
A Stainless Software szerencsére nem állt le a premier után és tovább dolgozott a játékon. Ennek köszönhető, hogy a minap megérkezett a legújabb frissítés, amellyel hibák egész sorát orvosolják és a játék teljesítményén is javítanak valamennyit. A fejlesztők ígérete szerint 20-30%-os teljesítményjavulást tapasztalhatunk attól függően, hogy milyen konfiguráción és milyen felbontáson játszunk. Ezek az adatok az egyszemélyes versenysorozatra és a többjátékos módra egyaránt érvényesek, utóbbi esetében viszont a netkódon is sokat javítottak. Emellett 350-nél is több kisebb-nagyobb hibát tüntettek el a játékból, köztük 25 ismert hibát, amelyek a játék teljes leállását eredményezték. Javítottak az autók törésmodelljén, általában finomítottak a fizikai motoron, valamint az SLI és Crossfire támogatáson is.
A frissítés a Steamen keresztül automatikusan települ, így erre senkinek nem kell külön odafigyelnie. A jövőben további hasonló javítócsomagokra számíthatunk. ■

Carmageddon: Reincarnation
A legutóbbi Carmageddon: Reincarnation cikkek, hírek

hozzászólások (1)

fZolee
fZolee 2015.08.29. 13:06
Vegre hajlando elindulni a jatek a frissites utan es az alpha verzios 1-5fps medium grafika helyett kapok egy 50-60fps-t. :) Antialiasing-ot kiveve minden maxon pedig egy 35fps, szoval ez az update sokat segitett.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.