Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a How to Survive 2

A játék korai változata már az ősszel meg fog jelenni.

2015.08.28. 18:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2013 egyik legérdekesebb túlélő játéka volt a How to Survive, amely ugyan nem hozott túl sok újat a műfajba, de legalább a zombi-apokalipszist ügyesen, néhol viccesen tálalta. Habár messze nem volt tökéletes, sok rajongót szerzett magának, akik örömmel fogadhatják a hírt, hogy már készül a folytatás, jön a How to Survive 2.
A fejlesztést ismét az EKO Software végzi, akik sokat tanultak az első részből. A folytatás a már ismert alapokra épül, csak épp sokkal szebb grafikával, továbbfejlesztett játékmenettel és több száz összetákolható fegyverrel és eszközzel érkezik majd. A lényeg most is pofon egyszerű: maradj életben! Ehhez mindössze a megfelelő élelmet és ivóvizet (Kovac’s rules: figyelem, nem minden víz iható…!) kell biztosítanunk, fel kell fegyverkeznünk a mindenfelé grasszáló zombik ellen és nem árt megtisztítani sem a terepet tőlük. Zombiból pedig lesz bőven, hiszen az első rész viszonylag lokális fertőzése immár világméretű járvánnyá nőtte ki magát. Túlélhetünk egyedül vagy barátainkkal közösen, négyfős csapatot alkotva, de táborhelyünkön egyszerre 16 főnek is jut hely (gondolom, a küldetéseket lehet majd maximum négyen teljesíteni).
A How to Survive 2 egyelőre nem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a korai változat már idén októberben várható a Steamen. ■

How to Survive 2
A legutóbbi How to Survive 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.