Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nagy siker volt a Call of Duty: Black Ops III PS4-es bétája

A PS4 történetének eddigi legnagyobb részvételű bétáját tartották a múlt héten.

2015.08.28. 20:19 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Call of Duty: Black Ops III a tervek szerint november 6-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék többjátékos bétája múlt héten rajtolt el, akkor augusztus 19-23 között kizárólag PlayStation 4-en volt elérhető azoknak, akik korábban az előrendelés mellett döntöttek.
Az Activision ma örömmel jelentette be, hogy a teszt a PlayStation 4 történetének eddigi legnagyobb részvételével zajlott bétája volt. Játékosok milliói töltötték le a kliens és próbálták ki a multiplayer módot, visszajelzéseikkel pedig nagyban hozzájárulnak a fejlesztők munkájához.
„Az egész arról szól, hogy a lehető legjobb játékot nyújtsuk a premierkor. Az, hogy a PlayStation 4 legnagyobb bétáján vagyunk túl, a játékosok kíváncsiságát és a Treyarch kemény munkáját mutatja. És ne feledjétek, a béta csak egy szeletet mutatott meg a teljes többjátékos részből és abból, mi várható a november 6-i premierkor a jól felépített kampánnyal, a többjátékos móddal és a Zombies játékmóddal érkező teljes játéktól.” – nyilatkozta Rob Kostich, az Activision vezető munkatársa, akihez csatlakozott a Treyarch vezetője, Mark Lamia is – „Izgatottan várjuk, hogy végre a legfontosabb emberek, a rajongók kezébe adjuk a játékot. Nem tudjuk eléggé megköszönni a részvételüket és a felbecsülhetetlen értékű visszajelzéseiket, amiket a Treyarch már kemény munkával a végleges kiadásba épít be. Az a célunk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk az első naptól fogva, és ez a béta – beleértve a lelkes közösségünk visszajelzéseit is – sokat segít nekünk ennek elérésében.”
A Call of Duty: Black Ops III bétája PlayStation 4-en ugyan már véget ért, de PC-n és Xbox One-on még a napokban is tart. ■

Call of Duty: Black Ops III
A legutóbbi Call of Duty: Black Ops III cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.