Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres az Exoplanet: First Contact Kickstarter kampánya

Most már biztosan elkészülhet a vadnyugati sci-fi akció-szerepjáték.

2015.08.30. 16:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Alersteam csapata régóta dolgozik legújabb játékán, az Exoplanet: First Contacton. Egy vadnyugati környezetben játszódó, mégis sci-fi akció-szerepjátékról van szó, amely a titokzatos K’Tharsis (értitek – katarzis…) bolygón játszódik. A történet főszereplője Jack Sharp, a kalandor, aki szerencsét próbálni érkezik az egykori bányászbolygóra, amely mostanra már félig kihalt szellemtanyává változott. Hogy pontosan milyen veszélyek leselkednek itt rá és milyen kalandokba keveredik, az még a jövő zenéje. A játékmenet a klasszikus szerepjátékos elemekre épít, de kiegészíti azokat rengeteg akcióval, futurisztikus fegyverekkel és hasonlókkal. A fejlesztőket olyan klasszikusok inspirálták, mint a Fallout széria, a The Elder Scrools III: Morrowind, vagy épp a TV-s oldalról a Firefly sorozat vagy a Dune filmek.
Hogy régóta készülő projektjüket a célegyenesbe kormányozhassák, néhány hete elindítottak egy Kickstarter kampányt, ahol 45 000 dollárt kértek a játékosoktól. Ezt az összeget a napokban már meg is kapták, jelenleg – 13 nappal a határidő vége előtt – 48 000 felett jár a gyűjtés. Ha a hátra lévő szűk két hetet még aktívan kihasználják a játékosok, akkor megismerhetik Jack előtörténetét, de akár még saját hajójuk megépítésére is nyílik mód – persze csak a megfelelő összeg összegyűlése esetén. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.