Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed (2015) Need for Speed (2015)

Hogy szerezz hírnevet a Need for Speedben?

Új előzetes érkezett, amelyben a játékmenet öt legfontosabb elemét mutatja be.

2015.09.04. 17:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sebesség, stílus, építés, banda és zsiványság. Ez az új Need for Speed öt legfontosabb eleme ahhoz, hogy a lehető legmagasabbra tornázzuk fel ismertségi szintünket.
A sebességet aligha kell megmagyarázni, hiszen az illegális éjszakai futamok világát feldolgozó autós játékról beszélünk. A stílus is ilyen fontos, amit egy mesterien kivitelezett drifteléssel, káprázatos ugratásokkal bizonyíthatunk be. Mindehhez egy dögös verda is kell, azt viszont nem kapjuk meg bármelyik útszéli autószalonban: nekünk kell megépítenünk a legtutibb járgányt, hogy elkápráztassunk vele mindenkit. Lehet, hogy magányos farkasok vagyunk, de a maximális tiszteletet itt nehéz egyedül elérni. Ezért fontos, hogy minél többet bandázzunk, minél több eseményen vegyünk részt a haverokkal. Ahogy már említettem, az illegális éjszakai gyorsulások világáról beszélünk, ahol a hangsúly az illegálison van. Vagyis ténykedésünket a városban nem fogja tétlenül nézni a rend éber őrsége, akik mindent elkövetnek, hogy lekapcsoljanak minket. Mi pedig mindent el fogunk követni, hogy ez ne sikerüljön nekik.
Erről szól a Need for Speed legújabb előzetese, amelyben nem mellesleg a szemkápráztató(nak ígérkező) látványvilágról is újra meggyőződhetünk. Lehet, hogy a Need for Speed széria végre újra feltámad hamvaiból? Erre november 6-án kapjuk meg a választ. ■

Need for Speed (2015)
A legutóbbi Need for Speed (2015) cikkek, hírek

hozzászólások (1)

fZolee
fZolee 2015.09.06. 13:39
Francba, ez egyre jobbnak tunik :-O , ha megjelenes utan is jok nagyon az ertekelesek a vegen meg megveszem, pedig nagyon nem akarom tamogatni EA-t az allando online dolog miatt.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.