Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres az Aquanox Deep Descent Kickstarter kampánya

A klasszikus játék feltámasztásának immáron semmi akadálya.

2015.09.08. 20:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Először a tavalyi gamescomon hallhattunk róla, hogy a Nordic Games szeretné feltámasztani a mára klasszikussá vált AquaNox szériát. A sorozat a 2000-es évek elején volt népszerű, ám évek óta nem készült új rész. Néhány héttel ezelőtt az Aquanox Team elindította az Aquanox: Deep Descent Kickstarter kampányát, hogy a rajongók támogatásával hozzák tető alá az új játékot. A kitűzött cél csekély 75 000 dollár volt, amely mostanra össze is gyűlt, néhány nappal a határidő vége előtt közel 87 000 dollárnál áll a mutató.
Természetesen az egykori játékok nyomdokaiban haladva ezúttal is a távoli jövőbe kalauzolnak el minket egy olyan világba, ahol már a víz az úr. A játékos egy tengeralattjáró pilótáját alakítják, akivel számtalan víz alatti csatában lesz részük, akár kompetitív, akár kooperatív módban is. Tengeralattjárónkat apránként felspécizhetjük, hogy a legmozgékonyabb, legerősebb legyen. Erre szükség is lesz, mivel egy hatalmas tengermélyi világ várja majd, hogy felfedezzük, kereskedjünk és bányásszunk benne. Mindezt remélhetőleg a régi játékokra is jellemzően szép grafikai körítés mellett tehetjük majd meg, ezért az Unreal Engine 4 fog felelni.
Az Aquanox: Deep Descent jelen állás szerint csak PC-re fog elkészülni, mivel a PS4-es és X1-es változatokhoz jóval bőkezűbbnek kellett volna lennie a játékosoknak. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor jelenhet meg a játék. ■

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.09.08. 21:11
Megjelenés kb. 2017. február, legalábbis a játékot is tartalmazó csomagban ez van megjelölve mint várható szállítási dátum.
Örülök neki, én mindkét részt nagyon élveztem annak idején. Meg a csapat vezető tökömtudjakije szerintem magyar: Varga Norbert. Nem egy dojcs név.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.