Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres az Aquanox Deep Descent Kickstarter kampánya

A klasszikus játék feltámasztásának immáron semmi akadálya.

2015.09.08. 20:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Először a tavalyi gamescomon hallhattunk róla, hogy a Nordic Games szeretné feltámasztani a mára klasszikussá vált AquaNox szériát. A sorozat a 2000-es évek elején volt népszerű, ám évek óta nem készült új rész. Néhány héttel ezelőtt az Aquanox Team elindította az Aquanox: Deep Descent Kickstarter kampányát, hogy a rajongók támogatásával hozzák tető alá az új játékot. A kitűzött cél csekély 75 000 dollár volt, amely mostanra össze is gyűlt, néhány nappal a határidő vége előtt közel 87 000 dollárnál áll a mutató.
Természetesen az egykori játékok nyomdokaiban haladva ezúttal is a távoli jövőbe kalauzolnak el minket egy olyan világba, ahol már a víz az úr. A játékos egy tengeralattjáró pilótáját alakítják, akivel számtalan víz alatti csatában lesz részük, akár kompetitív, akár kooperatív módban is. Tengeralattjárónkat apránként felspécizhetjük, hogy a legmozgékonyabb, legerősebb legyen. Erre szükség is lesz, mivel egy hatalmas tengermélyi világ várja majd, hogy felfedezzük, kereskedjünk és bányásszunk benne. Mindezt remélhetőleg a régi játékokra is jellemzően szép grafikai körítés mellett tehetjük majd meg, ezért az Unreal Engine 4 fog felelni.
Az Aquanox: Deep Descent jelen állás szerint csak PC-re fog elkészülni, mivel a PS4-es és X1-es változatokhoz jóval bőkezűbbnek kellett volna lennie a játékosoknak. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor jelenhet meg a játék. ■

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.09.08. 21:11
Megjelenés kb. 2017. február, legalábbis a játékot is tartalmazó csomagban ez van megjelölve mint várható szállítási dátum.
Örülök neki, én mindkét részt nagyon élveztem annak idején. Meg a csapat vezető tökömtudjakije szerintem magyar: Varga Norbert. Nem egy dojcs név.
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.