Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout 4 season pass

Az első DLC jövő év elején érkezhet meg.

2015.09.10. 11:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bethesda lassan a célegyenesbe fordul a Fallout 4 fejlesztésével, mivel a játéknak november 10-én már a boltok polcain kell várnia a vevőket. Ahogy a legtöbb játék esetében, úgy ehhez is számíthatunk a megjelenés után különféle DLC-kre, ám a fejlesztők egyelőre nem sok részletet árultak el ezekkel kapcsolatban. Az viszont már biztosnak tekinthető, hogy ezekre az extra tartalmakra a season pass keretein belül elő is fizethetünk, hogy olcsóbban jussunk hozzájuk. Ebben négy tervezett DLC kap helyet, de azt a jelek szerint még a Bethesdánál se nagyon tudják, hogy pontosan milyen tartalmak kerülnek majd beléjük.
„Mivel még mindig minden erőnkkel a játék elkészítésére koncentrálunk, még nem nagyon tudjuk, hogy milyen DLC készül majd hozzá, de az tuti, hogy jövő év elején fog megjelenni. Az alapján, mit kapott az Oblivion, a Fallout 3 és a Skyrim, nagyjából 40 dollár körüli értéket fog képviselni, mindez pedig a season passon keresztül lehet majd a tiétek.” – olvasható a fejlesztők közleményében.
A Bethesda a DLC-k mellett azt is megerősítette, hogy a premier után ingyenes frissítések formájában igyekeznek majd karbantartani a játékot. ■

Fallout 4
A legutóbbi Fallout 4 cikkek, hírek

hozzászólások (3)

ivanova36
ivanova36 2015.09.10. 14:30
Marketing rizsa. És ezek után csodálkoznak ha a játékosok háborognak hogy a játék kint sincs,d e már a DLC-ket árazzák befelé, emg hogy tuti a játékból kivágott részeket fognak DLC-ként ismét eladni. Így kell egy játék 40-60 eurós árából 60 euro alapjáték + 40 euró DLC csomag temréket készíteni.
Reméljük nem így lesz.
Raistlin666
Raistlin666 2015.09.10. 15:59
Manapság ez már nem kirívó. És egyébként ha a DLC-k minimum lesznek olyan szinten mint a New Vegas-nál, akkor igenis megéri az a season pass. Megint más kérdés, hogy később egy Goty kiadás fél áron lenne a legjobb üzlet, de ugye nem bírjuk mi azt kivárni mindig.8-)
Shadowguard
Shadowguard 2015.09.10. 19:45
Hát én köszönöm, de inkább kivárom :) Az előző két résznél is kivártam és inkább megvettem a GOTY meg az Ultimate változatot, amibe beleraktak mindent. Pedig szeretem a sorozatot és egyébként első napos vétel lenne a játék, de hányok ettől a DLC-s baromságtól.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.