Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hatred

Frissül a Hatred

Új nehézségi mód, Survival DLC, csalások és egy seregnyi hibajavítás érkezett a botrányos játékhoz.

2015.09.10. 12:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A megjelenése óta alig hallhattunk a Destructive Creations első játékáról, a Hatredről. Pedig a premier előtti hónapokban hatalmas port kavart az alkotás a nyers brutalitásról és kegyetlenségről szóló játékmenetével. Ám a jelek szerint nagyobb volt a füstje mint a lángja, ugyanis a végeredmény egy középszerű lövöldözős játék lett néhány jó ötlettel és egyedi, fekete-fehér látványvilággal. A fejlesztők persze a megjelenés utáni hónapokban sem pihentek, munkájuknak gyümölcse pedig mára érett be. Megérkezett a játék új ingyenes frissítése, amely sok érdekességet tartogat.
Ezek közül is kiemelkedik az új survival játékmód, amelyben három vadonatúj – csak ebben a játékmódban elérhető – pályán tombolhatjuk ki magunkat. Érdekesség, hogy itt már nem a sztori főszereplőjének bőrkabátját húzhatjuk magunkra, hanem három követője egyikét irányíthatjuk. Az új játékmód mellett új karakterfejlődési rendszer is debütál a játékban, amelyben új képességeket oldhatunk fel, új fegyvereket és kiegészítőket szerezhetünk. A frissítés részeként elérhetővé válnak a csalások is (halhatatlanság, összes fegyver, végtelen lőszer), valamint minden pályán új mellékküldetések várnak ránk. Aki korábban már teljesítette a teljes sztori módot, az újra nekivághat, ezúttal a vadonatúj insane nehézségi fokozaton, ami a legelvetemültebb dühöngő őrültet is komoly kihívások elé állítja. És persze a sok újdonság mellet nem maradhatnak el a szokásos hibajavítások sem – ez rá is fér a játékra.
A Hatred az új kiegészítések apropóján mától (bár egyelőre még nem él az akció...) egészen szeptember 17-ig 35%-os kedvezménnyel vásárolható meg a Steamen, illetve a hivatalos oldalon. ■

előző
következő
Frissül a Hatred
Frissül a HatredFrissül a Hatred
Hatred
A legutóbbi Hatred cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések!

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!