Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hatred

Frissül a Hatred

Új nehézségi mód, Survival DLC, csalások és egy seregnyi hibajavítás érkezett a botrányos játékhoz.

2015.09.10. 12:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A megjelenése óta alig hallhattunk a Destructive Creations első játékáról, a Hatredről. Pedig a premier előtti hónapokban hatalmas port kavart az alkotás a nyers brutalitásról és kegyetlenségről szóló játékmenetével. Ám a jelek szerint nagyobb volt a füstje mint a lángja, ugyanis a végeredmény egy középszerű lövöldözős játék lett néhány jó ötlettel és egyedi, fekete-fehér látványvilággal. A fejlesztők persze a megjelenés utáni hónapokban sem pihentek, munkájuknak gyümölcse pedig mára érett be. Megérkezett a játék új ingyenes frissítése, amely sok érdekességet tartogat.
Ezek közül is kiemelkedik az új survival játékmód, amelyben három vadonatúj – csak ebben a játékmódban elérhető – pályán tombolhatjuk ki magunkat. Érdekesség, hogy itt már nem a sztori főszereplőjének bőrkabátját húzhatjuk magunkra, hanem három követője egyikét irányíthatjuk. Az új játékmód mellett új karakterfejlődési rendszer is debütál a játékban, amelyben új képességeket oldhatunk fel, új fegyvereket és kiegészítőket szerezhetünk. A frissítés részeként elérhetővé válnak a csalások is (halhatatlanság, összes fegyver, végtelen lőszer), valamint minden pályán új mellékküldetések várnak ránk. Aki korábban már teljesítette a teljes sztori módot, az újra nekivághat, ezúttal a vadonatúj insane nehézségi fokozaton, ami a legelvetemültebb dühöngő őrültet is komoly kihívások elé állítja. És persze a sok újdonság mellet nem maradhatnak el a szokásos hibajavítások sem – ez rá is fér a játékra.
A Hatred az új kiegészítések apropóján mától (bár egyelőre még nem él az akció...) egészen szeptember 17-ig 35%-os kedvezménnyel vásárolható meg a Steamen, illetve a hivatalos oldalon. ■

előző
következő
Frissül a Hatred
Frissül a HatredFrissül a Hatred
Hatred
A legutóbbi Hatred cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.