Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új trailert kapott a First Wonder

A játékot az MDK és a Giants: Citizen Kabuto szellemi örökösének szánják.

2015.09.12. 10:45 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nick Bruty neve elsősorban azoknak lehet ismerős, akik annak idején (laza 17 évvel ezelőtt) játszottak az MDK-val. A játékot az a Shiny Entertainment fejlesztette, amelyet Bruty alapított. Nem sokkal később egy másik stúdió, a Planet Moon Studios alapításába is beszállt, ahol egy másik, mára klasszikussá vált játékot tett le az asztalra: ez volt a Giants: Citizen Kabuto.
Bár e két stúdió már évekkel ezelőtt beadta a kulcsot, Bruty az óta sem pihen. Jelenleg az indie Rogue Rocket Games stúdió kötelékét erősíti, ahol a fent említett két játék szellemi örökösén, a First Wonderen dolgozik. A játék tegnap új trailerrel jelentkezett, amelyben egy hatalmas szörnyeteg – Monstro - harcol egy sor apró cargonauttal – utóbbiak ember méretű harcosok, akik mindenféle jetpackkel vannak felszerelve, így próbálják legyőzni a szörnyet.
A látottak alapján a First Wonder fejlesztése még nagyon az elején járhat, de a stílus szerelmeseinek bizonyára így is felkelti majd az érdeklődését. Bővebben a hivatalos oldalon olvashattok róla. A fejlesztők egyébként még idén szeretnének gyűjtést indítani a fejlesztés támogatására. ■


előző
következő
Új trailert kapott a First Wonder
Új trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First WonderÚj trailert kapott a First Wonder

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2015.09.12. 11:15
Elveimhez hűen csak akkor fogom támogatni a játékot, ha biztosan összejön rá a pénz.
Remélem igen.

Annyit megjegyzésként, hogy tudtommal nem a cargonautok a kicsi emberek, hanem az őslakos valamik (nem smarties:D). A repülő emberke a cargonauta:D.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.