Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield: Hardline Battlefield: Hardline

Napokon belül jön a Battlefield: Hardline - Robbery DLC

A négy új pályát és az új Squad Heist játékmódot most is a prémium előfizetők élvezhetik elsőként.

2015.09.13. 18:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Electronic Arts a minap pontos megjelenési dátummal látta el a Battlefield: Hardline legújabb, Robbery című DLC-jét. A csomag négy új pályát (The Docks, Break Pointe, Museum és Precinct 7), négy új fegyvert és melléjük két új kiegészítőt, oldalanként két-két új járgányt és azokhoz új fejlesztéseket, valamint új fegyverfestéseket tartalmaz.
A fentiek mellett még két fontos újdonság lapul a kódsorok között. Az egyik az új Squad Heist játékmód, amelyben öt az öt ellen csaphatunk össze. A fejlesztők ezt leginkább a Battlefield 4 Squad Rush játékmódjához hasonlítják. A másik pedig az új Legendary Super státusz, ami valójában a Call of Duty szériában már jó ideje létezik (csak persze más néven). Arról van szó, hogy a prémium előfizetők a DLC megjelenésekor lehetőséget kapnak, hogy megmutassák, mennyire tökösek is ők valójában. Tehetik ezt úgy, hogy a legendás státuszért cserébe minden addig megszerzett felszerelésüket, fegyverüket és gyakorlatilag minden feloldott tartalmukat elveszítik. Ez alól kivételt a begyűjtött érmek és plecsnik, valamint az előrendelői tartalmak jelentik. Így gyakorlatilag a nulláról kezdhetik elölről a többjátékos módot, csak épp a nevük és a dögcédulájukon ott virít majd az új státusz, hogy mindenki tudja, kivel is van dolga. Tizenöt szintet lehet elérni, ehhez a fejlesztők ígérete szerint több száz óra játékidőre lesz szükség.
És, hogy mikor is jelenik meg a Robbery DLC, mikor válhat minden veterán Hardline játékos legendássá? A prémium tagok már szeptember 16-án megkezdhetik a letöltést, míg a többieknek még egy pár napot várnia kell. ■

Battlefield: Hardline
A legutóbbi Battlefield: Hardline cikkek, hírek

hozzászólások (1)

erpy
erpy 2015.09.13. 20:32
Nagy kár hogy talán annyi élet sincs Hardline-ban mint Bf3-ban
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.