Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield: Hardline Battlefield: Hardline

Napokon belül jön a Battlefield: Hardline - Robbery DLC

A négy új pályát és az új Squad Heist játékmódot most is a prémium előfizetők élvezhetik elsőként.

2015.09.13. 18:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Electronic Arts a minap pontos megjelenési dátummal látta el a Battlefield: Hardline legújabb, Robbery című DLC-jét. A csomag négy új pályát (The Docks, Break Pointe, Museum és Precinct 7), négy új fegyvert és melléjük két új kiegészítőt, oldalanként két-két új járgányt és azokhoz új fejlesztéseket, valamint új fegyverfestéseket tartalmaz.
A fentiek mellett még két fontos újdonság lapul a kódsorok között. Az egyik az új Squad Heist játékmód, amelyben öt az öt ellen csaphatunk össze. A fejlesztők ezt leginkább a Battlefield 4 Squad Rush játékmódjához hasonlítják. A másik pedig az új Legendary Super státusz, ami valójában a Call of Duty szériában már jó ideje létezik (csak persze más néven). Arról van szó, hogy a prémium előfizetők a DLC megjelenésekor lehetőséget kapnak, hogy megmutassák, mennyire tökösek is ők valójában. Tehetik ezt úgy, hogy a legendás státuszért cserébe minden addig megszerzett felszerelésüket, fegyverüket és gyakorlatilag minden feloldott tartalmukat elveszítik. Ez alól kivételt a begyűjtött érmek és plecsnik, valamint az előrendelői tartalmak jelentik. Így gyakorlatilag a nulláról kezdhetik elölről a többjátékos módot, csak épp a nevük és a dögcédulájukon ott virít majd az új státusz, hogy mindenki tudja, kivel is van dolga. Tizenöt szintet lehet elérni, ehhez a fejlesztők ígérete szerint több száz óra játékidőre lesz szükség.
És, hogy mikor is jelenik meg a Robbery DLC, mikor válhat minden veterán Hardline játékos legendássá? A prémium tagok már szeptember 16-án megkezdhetik a letöltést, míg a többieknek még egy pár napot várnia kell. ■

Battlefield: Hardline
A legutóbbi Battlefield: Hardline cikkek, hírek

hozzászólások (1)

erpy
erpy 2015.09.13. 20:32
Nagy kár hogy talán annyi élet sincs Hardline-ban mint Bf3-ban
további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.