Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Még várnunk kell a Fallout 4 hivatalos gépigényére

A fejlesztők nem szeretnék pontatlan adatokkal becsapni a játékosokat.

2015.09.15. 12:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan, de biztosan közeledik a Fallout 4 premierje. A népszerű poszt-apokaliptikus akció-szerepjáték PlayStation 4 és Xbox One mellett természetesen PC-re is meg fog jelenni. A legtöbb hasonló kaliberű projekt esetében ilyenkor már általában lehet tudni, hogy a PC-s változat futtatásához milyen vasra van szükség, ám a Bethesda egyelőre hallgat. A rajongók persze kíváncsian várják, kell-e majd bármit is frissíteni a gépükben, hogy a legcsillogóbb pompájában élvezhessék a pusztaságot. Egy rajongó kérdésére válaszolva a stúdió marketinges vezetője, Pete Hines a Twitter-csatornáján igyekezett megnyugtatni mindenkit. Elmondta, hogy a hallgatásnak rém egyszerű oka van: egyelőre még ők sincsenek tisztában a gépigénnyel, fals információkkal pedig még véletlenül sem szeretnék félrevezetni a rajongókat. Ez ugyan teljesen korrekt hozzáállás (amit sok más fejlesztő is magára erőltethetne néha…), ám a jelek szerint a válasz nem elégítette ki a rajongókat maradéktalanul. Egyesek ugyanis azt nehezményezik, hogy a DLC-kről már lehet tudni pár részletet, pedig az messze nem olyan fontos, mint a gépigény.
Remélhetőleg a hallgatás mögött nem a PC-s változat esetleges halasztása bújik meg. Ha nem, akkor mindhárom platformra november 10-én fog megérkezni a játék. ■

Fallout 4
A legutóbbi Fallout 4 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.