Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella Corps

Ismét egy mellékág készül, ezúttal a kompetitív többjátékos módra kihegyezve.

2015.09.15. 19:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha jobban megvizsgáljuk a teljes Resident Evil játékfelhozatalt, feltűnhet, hogy több mellékága van a szériának, mint ahány epizódból a fő sorozat áll. E mellékágak minősége azonban elég hullámzó volt, hiszen voltak egészen jól sikerült próbálkozások (Resident Evil: Revelations 1-2) és botrányosan gyenge kísérletek is (Resident Evil: Operation Raccoon City).
A ma tartott Sony rendezvényen ismét egy új spin-offról rántották le a leplet, amely nagyon el fog térni az eddig ismert alkotásoktól. A Resident Evil: Umbrella Corps egy kompetitív multiplayer TPS lesz, amelyben a sorozat legismertebb helyszínein eshetünk majd egymásnak. A látványért a Unity motor legújabb generációja felel majd, ami az alábbi képek és video tanúsága szerint megállja majd a helyét. A fejlesztők elmondása szerint az irányításra sem lesz majd panasz, ugyanis a fedezékhasználatot úgy tervezik meg, hogy a lehető legpontosabban célozhassunk majd, miközben védve vagyunk. Ezt a videóban működés közben is láthatjuk, bár első ránézésre nem sok egyediség fedezhető fel benne.
A Resident Evil: Umbrella Corps valamikor 2016 elején fog megjelenni PC-re és PlayStation 4-re. ■

előző
következő
Jövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella Corps
Jövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella Corps
Umbrella Corps
A legutóbbi Umbrella Corps cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.