Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella Corps

Ismét egy mellékág készül, ezúttal a kompetitív többjátékos módra kihegyezve.

2015.09.15. 19:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha jobban megvizsgáljuk a teljes Resident Evil játékfelhozatalt, feltűnhet, hogy több mellékága van a szériának, mint ahány epizódból a fő sorozat áll. E mellékágak minősége azonban elég hullámzó volt, hiszen voltak egészen jól sikerült próbálkozások (Resident Evil: Revelations 1-2) és botrányosan gyenge kísérletek is (Resident Evil: Operation Raccoon City).
A ma tartott Sony rendezvényen ismét egy új spin-offról rántották le a leplet, amely nagyon el fog térni az eddig ismert alkotásoktól. A Resident Evil: Umbrella Corps egy kompetitív multiplayer TPS lesz, amelyben a sorozat legismertebb helyszínein eshetünk majd egymásnak. A látványért a Unity motor legújabb generációja felel majd, ami az alábbi képek és video tanúsága szerint megállja majd a helyét. A fejlesztők elmondása szerint az irányításra sem lesz majd panasz, ugyanis a fedezékhasználatot úgy tervezik meg, hogy a lehető legpontosabban célozhassunk majd, miközben védve vagyunk. Ezt a videóban működés közben is láthatjuk, bár első ránézésre nem sok egyediség fedezhető fel benne.
A Resident Evil: Umbrella Corps valamikor 2016 elején fog megjelenni PC-re és PlayStation 4-re. ■

előző
következő
Jövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella Corps
Jövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella CorpsJövő év elején debütál a Resident Evil: Umbrella Corps
Umbrella Corps
A legutóbbi Umbrella Corps cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.