Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hollywoodi sztárok a LEGO Dimensionsben

Dan Aykroyd és Elizabeth Banks mellett Michael J. Fox is vállalta a szereplést.

2015.09.16. 13:37 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A LEGO Dimensions célja, hogy a legnagyobb LEGO témákat gyúrja egy nagy játékba. A témák között természetesen rengeteg film is szerepel, ezekhez kapcsolódóan pedig nem meglepő, hogy Hollywood legnagyobbjai közül is felbukkannak páran. A játék szinkronszínész-listája nem így is akármilyen. A teljesség igénye nélkül Dan Aykroyd, Elizabeth Banks, Vincent D’Onofrio, Matthew Lillard, Gary Oldman, Bryce Dallas Howard és Chris Pratt ott szerepel a gárdában Christopher Lloyd és Michael J. Fox is – ők ketten természetesen a Vissza a jövőbe kapcsán.
A Marty McFlyt alakító Fox a Parkinson kór miatt évekkel ezelőtt felhagyott a nagyszabású mozikkal, legfeljebb sorozatokban szerepelt. Emellett több alkotásban is kölcsönözte a hangját bizonyos szereplőknek – köztük videojátékokban is. A Telltale Games 2010-ben megjelent Back to the Future kalandjátékában ugyan nem ő szinkronizálta a fiatal Martyt (már csak azért sem, mert a korával együtt a hangja is megváltozott), ám az ötödik felvonásban azért felbukkant, mint a jövőbeli Marty. Most viszont visszatért a mikrofon elé, hogy a LEGO Dimensionsben ő szólaltassa meg mindenki kedvenc időutazóját.
Róla és a többi híresség által megformált szereplőről szól a játék új előzetese. A LEGO Dimensions, amely a Skylandersnek szeretne komoly konkurenciát állítani, szeptember 29-én jelenik meg kizárólag konzolokra. ■

LEGO Dimensions
A legutóbbi LEGO Dimensions cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.