Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Last of Us The Last of Us

The Last of Us 2?

Lehet, hogy elszólta magát a Naughty Dog?

2015.09.17. 11:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

„Joel és Ellie története így kerek egész, nem tervezünk folytatást.” – jelentette ki évekkel ezelőtt a Naughty Dog még a The Last of Us megjelenése előtt. Aztán látva a játék hatalmas sikerét, apránként finomodott a hozzáállásuk, később egy interjúban Neil Druckmann már úgy fogalmazott, 50-50% az esélye egy esetleges folytatásnak.
A stúdió az óta PlayStation 4-re is elkészítette a játékot, jelenleg pedig az Uncharted 4: A Thief’s Enden dolgoznak gőzerővel.
A stúdió a napokban élő közvetítést tartott Eric Monacelli, John Sherr és Eric Baldwin vezetésével a szintén készülő Uncharted: The Nathan Drake Collection kapcsán, amikor is érdekes dolgok hangzottak el. Bemutatkozásukkor kiemelték, hogy Baldwin volt, aki a karakterek mimikájáért felelt még az Uncharted 3 és „az első” The Last of Us játék fejlesztésekor. Ami azonnal szemet (vagy épp fület) szúrt a rajongóknak, az az „első” kifejezés. A találgatások természetesen azonnal megindultak, hogy már zajlanak a The Last of Us 2 fejlesztésének előkészületei, esetleg már maga a fejlesztés is.
Persze érdemes egy kicsit behúzni a féket, mielőtt bárkinek is messzire szaladna a fantáziája és olyasmire kezdené dörzsölni a tenyerét, ami nincs is. Ez a kifejezés ugyanakkora eséllyel jelentheti azt is, hogy még a PlayStation 3-as eredeti The Last of Usról beszéltek és nem a későbbi PS4-es Remastered Editionről, mint azt, hogy tényleg készül(get) a folytatás.
Ha bármi is van a háttérben, nagy a sansz rá, hogy az Uncharted 4 premierje előtt nem fogunk hallani róla. ■

The Last of Us
A legutóbbi The Last of Us cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.