Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Komoly kutatómunka a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands mögött

A fejlesztők hiteles, valósághű játékot akarnak készíteni – amilyennek a Ghost Reconnak eredetileg is lennie kellett volna.

2015.09.19. 13:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E3-on leplezte le a Ubisoft az évek óta parkoló pályára kényszerült Ghost Recon széria új részét, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlandset. A korábbi katonai témát ezúttal egy picit megreformálják, ugyanis a nyílt világú játékban bolíviai drogkartelleket kell majd felszámolnunk.
A bejelentés óta nem nagyon árasztottak el minket a készítők képekkel, videókkal, de még érdemi információkkal sem, most viszont érkezett egy érdekes trailer. Ebben a tényleges fejlesztést megelőző kutatómunkába nyerhetünk betekintést, hiszen a készítők nagyon hiteles, valósághű játékot szeretnének elénk rakni. A video elején a széria első részeinek készítői szólalnak meg, akik elmesélik, hogy már a Rainbow Six játékok fejlesztésekor is motoszkált bennük a gondolat, hogy valami újat kellene mutatni. Egy olyan játékot, amiben nem az eszetlen rohangálás és lövöldözés dominál, hanem a gondolkodás és a problémamegoldás. Hogy mindezt a lehető leghitelesebben adják vissza, rengeteg kutató- és terepmunkára volt szükség – ez látszik is a videón. A fejlesztők többek között a hadsereggel és a drogelhárítókkal is együttműködtek, hogy minél átfogóbb képet kapjanak erről a világról (még dílerekkel is beszéltek). Elutaztak Bolíviába is, hogy magukba szívják az ország hangulatát, de a CIA szakértőitől is kaptak tanácsokat.
A fejlesztők ígérete szerint ez a részletes utánajárás mind vissza fog köszönni a Wildlandsben is, amelynek világát csurig töltik élettel. Rengeteg tennivalónk lesz majd, ehhez pedig mindenféle eszközök (fegyverek, felszerelések és járművek) állnak majd rendelkezésünkre. Kapunk négyfős kooperatív módot is, de a történetet is úgy építik fel, hogy az a lehető legkevésbé legyen egyirányú, így mindenki kedvére alakíthatja majd az eseményeket. A fejlesztők egy ponton az is kijelentik, hogy a Wildlands lehet az a játék, amit kezdettől fogva el akartak készíteni – mind látvány, mind játékmenet terén. Bár maga, Tom Clancy sajnos már nem felügyelheti a játék fejlesztését, fia nagyon elégedett az eddig látottakkal. Ez nem is csoda, hiszen még csak nagyon korai szakaszánál járnak a munkával, de a látottak így is nagyon meggyőzőek.
A Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands megjelenéséről még nagyon korai lenne beszélni, de remélhetőleg ez a video átszakítja majd a falat és mostantól sokkal sűrűbben hallhatunk majd a projekt alakulásáról. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
A legutóbbi Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands cikkek, hírek

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2015.09.19. 14:15
Egyetlen és legfőbb probléma ezzel a játékkal, hogy co-op-ra épít elsősorban. Persze a fejlesztők ígérik, hogy egyedül is játszható lesz, de az biztosan nem lesz az igazi a teljesen nyílt világ miatt.

Ez viszont marketing, minden katonai játékban van 100+ szakértős videó:D.

Viszont nekem van némi kétségeim a valósághű megközelítést illetően, mert az alábbi szituációt nem tartom túl valószerűnek:
egy idegen, ellenséges országban, egy különleges műveleti katona elmegy az ellenség egyik bázisra helikoptert lopni, hogy majd azzal társait bejuttassa a célterületre:D.
Háátt....:D
VodevilX
VodevilX 2015.09.19. 15:42
Jó ez meg minden, működni is fog valószínűleg, de... Egy kib*szott Hidden & Dangerous 3 kéne már!!!!! Modern vagy sem az nem érdekes...
Lacko
Lacko 2015.09.19. 16:46
Mindkettőtökkel maximálisan egyetértek...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.