Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jövő tavaszra csúszott a Hitman

Cserébe sokkal bővebb tartalommal fog megjelenni.

2015.09.22. 20:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mindenki kedvenc 47-es ügynöke nem tudja tartani az előre beígért december 8-i dátumot – elhalasztották a Hitman megjelenését. A fejlesztő IO Interactive bejelentette, hogy a premier jövő márciusra csúszott, mivel a játék sokkal nagyobb, mint eddig bármi, amin a stúdió dolgozott. Ez pedig sokkal nagyobb és összetettebb munkát jelent, mivel a játék világa hatalmas lesz.
„A játéktér és a bejárható helyszínek mennyisége sokkal nagyobb, mint bármi, amit korábban készítettünk. Arra törekszünk, hogy ezeket a helyeket élettel töltsük meg, és valóságos megszállottjai lettünk minden apró részletnek, amivel találkozhattok majd. Egy játék elhalasztása sosem könnyű döntés, tudjuk, mennyire frusztráló, ha tovább kell várni rá, de hiszünk benne, hogy így sokkal jobb rajtot vehetünk és sokkal jobb élményben lesz részetek. Jövő héten sokkal részletesebben is beszámolunk a megjelenésről és a várható tartalomról, szóval legyetek résen.” – olvasható a stúdió közleményében.
Mivel a Hitman világa folyamatosan változni fog és dugig lesz alkalmi küldetésekkel, az így nyert extra fejlesztési időtől joggal várhatjuk, hogy a premierkor valóban sokkal bővebb tartalmat kapunk. Jövő héten kiderül. ■

Hitman (2016)
A legutóbbi Hitman (2016) cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Skorpio90
Skorpio90 2015.09.23. 00:33
LoL én azt hittem alapból, hogy valamikor 2016-ban jön a játék. Azért ez a decemberi megjelenés meredek lett volna az eddig látott videók alapján.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.