Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted Nathan nélkül? Nehéz lenne elképzelni!

Még meg sem jelent a negyedik rész, de már most az ötödikről beszélnek.

2015.09.24. 17:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha nem üt be semmi váratlan esemény, akkor jövő márciusban ismerhetjük meg Nathan Drake és barátai legújabb, vélhetően utolsó kalandját az Uncharted 4: A Thief’s Endben. A Naughty Dog az előzetes hírek – és a cím – alapján ezzel végleg befejezné a szériát, de ha azt nem is, Nathan történetét mindenképpen. Persze a mai világban egy kellően nagy siker könnyedén megváltoztathatja a leghatározottabb döntéseket is, így a stúdió sem zárja ki, hogy lesz egyszer Uncharted 5. A kérdés inkább az, hogyan működhet a széria tovább a főszereplő, Nathan nélkül. Erre Josh Sherr, a játék egyik írója egy interjúban próbált válaszolni.
„Szerintem az egyik legjobb dolog ebben a sorozatban, hogy mi keltettük életre ezt a… utálom az univerzum szót használni, mert a Marvel már agyonhasználta, de mi álmodtuk meg ezt a világot, ahol az ősi civilizációk felfedezetlenek maradtak és rengeteg karizmatikus, de lelkiismeretlen ereklyevadász teper, hogy megtalálja őket. Biztos, hogy Nathan Drake nélkül is el lehetne mesélni egy-egy történetet ebben a világban, ugyanakkor… ezt elég nehéz elképzelni.”
Igaz, egy Uncharted játékot épp oly nehéz lenne elfogadni Nathan Drake nélkül, mint egy Tomb Raidert Lara Croft nélkül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.